- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
Amikor beállítod a cuccot a programon keresztül, akkor megkérdezi, hogy mivel váltasz csatornát (set top box, tv, egyéb, stb.)? Ezekre válaszolsz, és így annak a cuccnak küldi a jelet, aminek kell. Például: nekem van egy lcd tv-m, házimozim. A program kérdezte anno, mivel akarom a hangot felvenni, levenni? Én beállítottam a házimozit, innentől kezdve ha hanggal végzek bármit, akkor csak annak küldi a jelet.
Eszközöket soha nem kell választani, mivel erre vannak az activity-k. Tv nézés nálam:
Bekapcsolja az lcd-t, megfelelő bemenetre teszi, bekapcsolja a set top boxot, bekapcsolja a házimozit, megfelelő bemenetre teszi. Nálam ez egy gombnyomásból áll: watch tv.
Mindegy mit csináltál előző nap, vagy az előző percben, mert mindig az activityknek megfelelően kapcsolgatja ki-be a cuccokat.
Ha xbox-al játszom, akkor bekapcsolja azt, tévét és házimozit megfelelő bemenetre teszi (ka ki van kapcsolva akkor term. bekapcsolja), és kész is.
Igazából nehéz elmagyarázni, ha kipróbálod akkor pofon egyszerűA gombok egy része gumi, kopást még nem tapasztaltam - tegyük hozzá, hogy pár hónapja van meg. Talán valaki beesik ide, aki hosszabb ideje nyúzza.
A gombok kiosztását a programozás során látod, de ha nem tetszik valami, akkor átteszed máshová. Teljesen szabadon konfigolható. Aminek nincs fizikai gomb, azt átteszed a fenti lcd kijelzőre - egy oldalra 4 gomb fér, és annyi lapot hozol létre, amennyit csak akarsz. A főbb funkcióknak úgyis jut hely a fizikai gombokon
Ajánlom még ezt a fórumot, hogy olvasd át, én is sok mindenre onnan jöttem rá
Nem csak az 55-ről van szó, de a programja mindnek ugyanaz
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Autós topik
- Október elején jön a Bye Sweet Carole
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- E-roller topik
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Microsoft Excel topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- Iskolakezdési AKCIÓ! - I7-8700/16GB DDR4/Gigabyte B360/GTX1070/1TB HDD/240GB SSD - 144.999,-
- HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 16/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Samsung S21 5G megkímélt jó állapotban.
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- 16 GB-os Sapphire Pulse Radeon RX 7900 GRE - garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest