- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hálózati kábelek és szerelésük
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
Amikor beállítod a cuccot a programon keresztül, akkor megkérdezi, hogy mivel váltasz csatornát (set top box, tv, egyéb, stb.)? Ezekre válaszolsz, és így annak a cuccnak küldi a jelet, aminek kell. Például: nekem van egy lcd tv-m, házimozim. A program kérdezte anno, mivel akarom a hangot felvenni, levenni? Én beállítottam a házimozit, innentől kezdve ha hanggal végzek bármit, akkor csak annak küldi a jelet.
Eszközöket soha nem kell választani, mivel erre vannak az activity-k. Tv nézés nálam:
Bekapcsolja az lcd-t, megfelelő bemenetre teszi, bekapcsolja a set top boxot, bekapcsolja a házimozit, megfelelő bemenetre teszi. Nálam ez egy gombnyomásból áll: watch tv.
Mindegy mit csináltál előző nap, vagy az előző percben, mert mindig az activityknek megfelelően kapcsolgatja ki-be a cuccokat.
Ha xbox-al játszom, akkor bekapcsolja azt, tévét és házimozit megfelelő bemenetre teszi (ka ki van kapcsolva akkor term. bekapcsolja), és kész is.
Igazából nehéz elmagyarázni, ha kipróbálod akkor pofon egyszerűA gombok egy része gumi, kopást még nem tapasztaltam - tegyük hozzá, hogy pár hónapja van meg. Talán valaki beesik ide, aki hosszabb ideje nyúzza.
A gombok kiosztását a programozás során látod, de ha nem tetszik valami, akkor átteszed máshová. Teljesen szabadon konfigolható. Aminek nincs fizikai gomb, azt átteszed a fenti lcd kijelzőre - egy oldalra 4 gomb fér, és annyi lapot hozol létre, amennyit csak akarsz. A főbb funkcióknak úgyis jut hely a fizikai gombokon
Ajánlom még ezt a fórumot, hogy olvasd át, én is sok mindenre onnan jöttem rá
Nem csak az 55-ről van szó, de a programja mindnek ugyanaz
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest