- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Házimozi haladó szinten
- Home server / házi szerver építése
- Riasztó topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Carpediem
aktív tag
Ha esetleg valakit érdekel lenne egy G930 eladó.
Feltéve ha nem tilos itt hírdetni: -
Sotyks94
aktív tag
Tegnap eltörött a logi g930-asom :/ Az a kis műanyag rész tört el levétel közben ami a fejpántot, és a fülest köti össze. Utána olvasva a neten elvileg ez nem egyedi probléma, többek is (a korai szériákból) ezzel a problémával néznek szembe. (későbbi szériában ez a kis rész már máshogy van megcsinálva)
Probléma hogy itthoni javítása elég macerásan/nem igazán lehetséges, mert ha csak simán össze ragasztom akkor lötyögni fog az a fül amihez tartozik ez a rész. Volt egy nagyon pici műanyag belső tartó rész ami megfogta a fülest, hogy ne csak úgy lógicáljon, hanem tartása is legyen. Sajnos ezt az apró rész itthon nem nagyon tudom pótolni. Garancia már nincs rá, de azért nem egy olcsó tsescos fülesről beszélünk amit ilyenkor eldob az ember. Mindenképp javítani szeretném. Esetleg ha volt valakinek hasonló hibája, és sikerült otthon megszerelnie, megköszönném ha küldene üzenetet, lenne 1-2 alapvető kérdésem. Ha ilyen nincs (amit valószínűnek tartom, lévén a fórum igencsak kihalt), akkor azt is szívesen fogadnám ha valaki tudna adni olyan szervíz elérhetőséget ahol esetleg ezt tudják orvosolni. (Budapestit) -
Sotyks94
aktív tag
válasz
gyilkos répa #45 üzenetére
Végül én is innen rendeltem meg. A varrása más, nem annyira passzentos a dolog, meg az anyaga is picit más, de az árért szerintem jó vétel volt, még akkor is ha ez csak 1-2 évet bír.
-
Sotyks94
aktív tag
Amúgy van valakinek eladó/nem használt fülpárnája? Jelképes összegért megvenném. Az enyém kezd tropára menni. Szövet, és bőr egyaránt érdekel.
-
Sotyks94
aktív tag
Sajnos igen
én 1 éve tesztelgetem, és nagyon kaotikus. Van amikor úgy néz ki valami segít, van amikor semmi sem segít és mindenképp droppol.
Viszont sikerült 3 dolgot összeszednem ez idő alatt amik úgy néznek ki segítettek.
Ne legyen a füles és az adó között útban más wifis eszköz. Sokáig az adó mellett volt a telóm, és az sokat segített amikor azt átraktam.
Másik dolog: Aluval bevont kis tölcsért raktam az adó köré, fókuszálva ezzel valamennyire a jelet a vevő felé.
Harmadik, ami talán a legfontosabb: Mindig bedugva használom. Ha nincs bedugva akkor van hogy naponta 10x is lecsatlakozik, de ha be van dugva akkor szinte soha sem. -
Árpi001
senior tag
Nektek nem szokott kikapcsolni,jelet veszteni a fülesetek?
Kb 1 hónapja megpróbáltam egy régebbi driwert felrakni az újabb helyet,mert kiderült hogy a Logitech szerződést bontott azzal a tököm tudja kivel aki vicces hangokat (robot,ufo,stb...)írta ,adta a driwer-hez.
Azóta gyakran kikapcsolgat,de ez elég hektikus.Van hogy 20 percenként,van hogy napokig semmi...
Előtte ez nem volt,és másik fórumon is találkoztam egy emberrel aki hasonlóra panaszkodott. -
chris0000
őstag
hi.
nekem nem működik a legfrissebb driver a fejhallgatóhoz.
vmi digitális aláírásért sír.
másnak tapasztalat?
thx.
üdv. -
WhiteHawk24
tag
Mivel nekem ez probléma így megéri.
(Sokszor kezdem el szidni TS-en az embereket, hogy a mondandómba vágnak, erre le van halkítva a mikrofonom
)Meg az is a G35 mellett szól, hogy a vezérlők nem a kábelen vannak, hanem konkrétan rajta fix helyen, így kevesebbet kell keresgélni.
-
Sotyks94
aktív tag
válasz
WhiteHawk24 #37 üzenetére
Aláírom hogy az automuteos miki elég hasznos, de hogy ez megér e valakinek +10 ezret az már egy másik kérdés
Én nem akarlak lebeszélni a g35-ről, csak a g430-as sokkal átgondoltabb készüléknek tűnik nekem.
-
WhiteHawk24
tag
Néztem a G430 is, de nekem szimpatikus a mikrofon visszajelző led (rendszeresen elfelejtem visszahangosítani
), meg a G35 elnémítja a mikrofont ha felhajtom ha jól olvastam. Ez is szimpatikus benne.
A külfölddel az a baj, hogy necces a garancia, és itthon is van kedvezményem, tehát nem éri meg a külföldi vásárlás.
-
Sotyks94
aktív tag
válasz
WhiteHawk24 #33 üzenetére
Nem porcelán azért, de vigyázni kell rá. KB mint egy okostelefon. Ha az ember tudja hogy kell vele bánni soha semmi gond, ha nem, 1 hónap alatt törik. A vezetékest viszont tudom ajánlani, mert amúgy elég jó kis füles a vezeték nélküli paráktól eltekintve. Bár tudtommal vezetékes verzióból már van újabb is (asszem a g930-nak a vezetékese a g35. De van sokkal olcsóbban g430 is ami adataiban hasonló, de sokkal olcsóbb, szerintem annak is nézz utána. Összeszerelésben okosabbnak tűnik (nincsenek felesleges g gombok, de van a zsinóron hangerő szablyázó pl)
)
EDIT: Esetleg külföldön is nézz körül szerintem. Én g930-at nem itthon 50e-ért, hanem külföldről 30e-ért vettem. a 430 alapból 25e, lehet külföldről 20 alatt be tudod szerezni, és ha hangban ugyanaz mint a g930 akkor az baromi jó ajánlat.
-
WhiteHawk24
tag
válasz
gyilkos répa #34 üzenetére
Értem, köszönöm a válaszokat.
Még alszom rá egyet és meglátom mi lesz belőle!
-
gyilkos répa
tag
válasz
WhiteHawk24 #33 üzenetére
Szerintem csak nem kell dobálni. Biztosan vannak masszívabb fülhallgatók is, de ha vigyázol rá, azért nem valószínű, hogy tönkremegy.
Láttam én is képeket/panaszokat olyan darabokról, ahol elfáradt a műanyag, de remélem, hogy azok izolált esetek voltak.
-
WhiteHawk24
tag
válasz
gyilkos répa #32 üzenetére
Értem. Hát ha 2 ember is azt mondja nem kell az vezeték nélküli, ha megoldható vezetékesen, én hiszek nekik.
Akkor ebből vezetékes lesz, de had legyen még egy kérdésem: Most nézem elég sok törött fülesről van kép. Tényleg törékeny? Vagy ha ésszel bánnak vele nem lesz semmi baja. -
gyilkos répa
tag
válasz
WhiteHawk24 #29 üzenetére
Szia!
Teljes mértékben osztom Sotyks94 észrevételeit. Ha az eszközt a most jellemző bolti áron veszed és nem valami nagy engedménnyel jutsz hozzá, továbbá nem elengedhetetlen a vezeték nélküli mód, mindenképpen javaslom a vezetékes vásárlását, vagy tesztek alapján más vezeték nélküli füles felkutatását.
Lentebb láthatod az én problémáimat, amelyek a Sotyks94 hozzászólásában leírtakhoz hasonlóak. Nálam a wifi interferencia eddig nem jelentkezett (vagy csak még nem vettem észre), de az USB csatolásból eredő gerjedés katasztrofális tud lenni - és azt is sújtja, akivel pl. éppen skypeolok (a mikrofon is gerjed). A felcsatolt USB eszközök átdugdosása segített, de volt már olyan korábban is, hogy teljesen váratlanul visszaköszönt a hiba.
Nálam van egy alapvető sistergés is, ami szerintem egy ilyen árú eszköz esetén elfogadhatatlan.
A hangminősége egyébként ezen felül szerintem nagyon jó, a build quality közepes (minőségi anyagok és design, de nem érzem, hogy egy véletlen erősebb mozdulatnál nem szakad szét). És valóban, ha jól működik, elég klassz komfortérzetet tud adni a vezeték hiánya is - nekem pl. viszonylag akadálytalan a használata az adótól eltávolodva.
Összességében én élvezem a használatát és örülök, hogy van; ugyanakkor teljességgel kizárt, hogy - főleg az itt jellemzett gyengeségeinek ismeretében - a bolti áron bárkinek is ajánlanám, vagy magam megvásárolnám.
Ja, és még valami - a surroundtól ne várj azért csodát - bár állítólag az arra való érzékenység (mennyire érzed a térhatást) egyéni kérdés.
-
Sotyks94
aktív tag
válasz
WhiteHawk24 #29 üzenetére
Nálam csak 1 darab járt, így ez alapján tudom csak mondani, de:
Ha nem elengedhetetlen akkor vezetékest vegyél. Azon túl hogy töredéke az ára, a vezeték nélkülivel eszméletlen sok para van, és annak 80% a vezeték nélküli mivoltából adódik. Az csak a kis része a dolgoknak hogy a wifis készülékek be tudnak zavarni, hamar meg lehet szokni hogy nem rakod mellé. De elég sok egyéb problem is van vele. Sokszor elkezd "gerjedni" (vagyis egyre hangosabban zúgni/kerregni/stb. Ez akkor szokott előfordulni ha be van dugva és úgy használom (mert az aksi 10 órát sem bír vagyis rendszeresen kell így is bedugva használni)). Szóval elkezd egyre hangosabban károgni. Legtöbbször az is megoldja ha ki-be húzom az usb-t de van amikor újra kell nyomni az egész fülest hogy meggondolja magát. Volt 1x arra is példa hogy az sem segített csak gépresi.
Ezek mellett ha közepes hangerőn használod 5.1-el pár óra alatt meghal az aksi. Ultrahalkan, stereoban azért bír egy 10 órát ...
Elég nehézkes is az aksi miatt, pár óra után bele tud fáradni az ember füle.
Hamár vezeték nélküli, akkor gondolnám hogy egy 100 négyzetméteres lakásban legalább tudom hallgatni mindenhol, hát nem. 1 szobával arrébb (3 méter) még megy. 5 méterre már szakadozik 5.1-el. stereoban kb 2 szobát bír, de a lakás másik felén, a konyhában sehogy nem tudom használni. Vagyis úgy számolj hogy stabilan max pár métert/1 szobát bír.
Ezek csak a napi rendszerességgel előforduló problémák, de sok érdekes dolgot produkál néha-néha.Azért ez így nagyon csúnyának hangozhat, ennyire nem rossz a helyzet, lehet használni, de mamár nem ezt venném. Amikor épp működik akkor elég brutál kis kütyü (bár az oldalsó makrógombok elég feleslegesek szerintem). Ha elengedhetetlen a vezeték nélküli akkor még talán azt is megkockáztatom hogy ajánlható ez a készülék, bár nem tudom hogy konkurencia termékeivel mennyi szívás van.
-
WhiteHawk24
tag
Hali!
Gondolkodom egy G930-as vásárlásán, és az lenne a kérdésem, hogy mennyi probléma szokott lenni a vezeték nélküli részével? Szokott vele gond lenni? A G35-öt is tudnám használni, de kényelmesebb lenne vezeték nélkül, ezért kérdezem. Ha nagyon érzékeny a kóbor wifi jelekre akkor inkább vezetékeset vennék, de ha nem akkor erre ruháznék be.
Válaszokat előre is köszönöm! -
Sotyks94
aktív tag
válasz
gyilkos répa #27 üzenetére
Nálam (szerencsére) nem búg.
-
gyilkos répa
tag
Szia!
Köszönöm a választ. Végül megint dugdorásztam a kábeleket és - egyelőre - megszűnt.
Viszont egy kérdés mindenkihez, aki használja: nálatok is van a fejhallgatóban egy folyamatos alapsistergés bekapcsolást követően? Ez hangerő szabályozásával nem változik (ha hangosítom, nem lesz erősebb), azonban bekapcsolás után rögtön jelentkezik, csak kikapcsoláskor szűnik meg.
GyR
-
Sotyks94
aktív tag
válasz
gyilkos répa #25 üzenetére
Nekem is volt már hasonlóra példa, akkor nekem pár percnyi kábeldugogatás, és egy géprestart megoldotta a problémát.
(Bár az önhangot hiába veszem le mindig a a mikrofonról, minden géprestartal újrarakja.
)
Esetleg még azt gondold meg hogy nincs e egyéb eszköz ami bezavarhat a jelbe. Amikor én vettem a Nexus 7-es táblámat, akkor elég érdekes dolgokat okozott azzal hogy az a közelben volt.
-
gyilkos répa
tag
Sziasztok! Másfél éve használok ilyen fülest, az ebayen extrém olcsón vettem. Habár szerintem azt, amennyit boltban kérnek érte, messze nem éri meg, de mivel olcsón vettem, nem panaszkodtam.
Eddig.
Kb. egy hónapja brutálisan gerjed ugyanis az eszköz, mégpedig oly módon, hogy pl. arra is reagál ha mozgok, ha megérintem a fejhallgatót, vagy akár a számítógép házát. Elképesztő erős és elviselhetetlen (persze csak akkor, ha az önhang be van kapcsolva, de a mikrofon használatát teljességgel lehetetlenné teszi).
Érdekes módon egyébként az USB kábelek átrendezése után megszűnt a dolog egy ideig, de most egyszer csak váratlanul ismét megjelent.
Próbáltam a wifit kikapcsolni, más kábellel, kábel nélkül, stb., az sem segített.
Van esetleg tippetek, hogy ezt mi okozhatja és hogy próbáljak a végére járni?
Köszi előre is.
GyR
-
Sotyks94
aktív tag
Akinek gondot okozott a recsegő basszus (mint nekem) annak itt a megoldás
-
Zan
aktív tag
Köszönöm! Akkor megnyugodtam; részben. Engem sem zavar végül is, de azért elmehetnek a ****omba, hogy ennyi pénzért ilyet nem lehet állítani, főleg azután, hogy a G35-ön, ami ugyan ez pepitában, csak kábellel, ott lehet..! Nevetséges kicsit azért, ha belegondolsz, vagy nem
?!
-
Sotyks94
aktív tag
Nah én is megnéztem, és tényleg nem lehet váltani. Próbáltam másik gépen is, de semmi. Van róla egy külföldi topic, de ott is azt vonták le hogy ezt biza nem lehet. (bár azért annyira nem néztem utána, engem nem zavar, pedig nagyon sokat használom a mikrofont. Nem egy hűdenagy minőség, de szerintem teljesen megfelel, pláne ha csak TS-re kell akkor bőven elég, Nem zúg, érthető, nem is torzít annyira.)
-
Zan
aktív tag
Sziasztok!
Pár napja nekem is ilyen fülesem van. Nem volt nagy váltás ugyan, mert előtte G35-öm volt kb. 5 évig (hozzátenném még mindig működik, csak el van törve rajta egy műanyag-darab; egész pontosan ez, amit viszont innen lehet rendelni).
Tehát átváltottam a vezeték nélküli változatra, aminél szomorúan tapasztalom, hogy a mikrofonjának a minőségét NEM tudom szabályozni! Ha a rögzítőeszközöknél kiválasztom a mikrofont és ott a speciális fül alatt szürke az a rész, ahol tudnám állítani, hogy milyen mintavételt szeretnék alkalmazni. Ezzel nem is lenne gond, ha alapértelmezettként nem a magnetofonminőség lenne beállítva. Nem tudom miért van ez, de nem lehet állítani és jelentősen rosszabb így a beszédem minősége Mumble-on, vagy TS-en, mint a G35-nél, ahol ezeket az értéket tudtam szabályozni. Nem tudjátok, hogy miért nem lehet ezt állítani? Azért egy ilyen méregdrága fejhallgatónál elég gáz, hogy nem lehet ezt beállítani...!Meg tudnátok nézni (már akinek van ilyen fülese), hogy nálatok lehet-e ezt 1 csatornás 15000 Hz-es magnetofonminőségű hangról állítani jobb minőségűre a mikrofon-részt?
Még annyit hozzátennék, hogy Win 8.1 van a gépemen.
Üdv,
Pet
-
Sotyks94
aktív tag
Időközben rájöttem hogy mi a probléma, és leírom, hátha másnak is segít. Szóval a probléma a hordozható eszközeim wifije volt. Főleg a frissen beszerzett 2013-as nexus 7-essel akad össze. Ha az be van kapcsolva a közelben, rendszeresen lecsatlakozik a füles. A HP laptopom, és a Nexus 5-ösöm (valamint a régi nexus 7-esem) nem nagyon produkálta ezt a problémát, csak ritkán, de ha azokat is kinyomom akkor 100%-ban jó a készülék
-
Sotyks94
aktív tag
Hali mindenkinek!
Pár hónapja bitorlok egy gyárilag felújított g930-ast, és mostanában van egy problémája, ami egyre erősebb és idegesítőbb. Konkrétan az hogy itt ülök az adótól fél méterre és random lecsatlakozik. Ez így elsőre hardveres gondnak tűnik, de meglepő módon nem mindig csinálja, bizonyos programok futtatásánál órákon át megy hibamentesen, még másoknál kb 1 percenként lecsatlakozik 5 secre, ebből arra következtetek hogy sokkal valószínűbb valami szoftveres. A gépemben nincs külön hangkari, virtuális hangkártyát használok hogy a gép az usb-s headsetre, és egy jackdugóra is továbbítsa a hangot, de eddig is ezt használtam, és az elmúlt honapokban nem volt vele probléma (és ha kikapcsolom akkor is fennál a probléma.) Valakinek lenne valami tapasztalata ezzel kapcsolatban? Nagyon idegesítő hogy pl nem tudok filmet nézni sem, mert a film tizedét nem hallom, és tekergethetek vissza percenként ... szóval ez így használhatatlan!
Kérem aki tud help! -
drake93hun
újonc
Üdv az olvasóknak
Kicsit hosszúra sikerült, de ha érdekel a fülesed kasi élettartama akkor olvasd el
Még egy tippet adok a G930 gazdáknak: Mielőtt töltögetnéd random az aksit, csináld azt hogy lemeríted majdnem teljesen vagy akár teljesen, tehát hogy csipogjon hogy kevesebb min egy óra van hátra és utána tedd fel 1 egész éjjeles töltésre, ne USB porton át hanem konnektorosan egy adapterrel, ne a saját kábelével hanem pl okostelefonossal, ugy gyorsabb. Ezt egyik tanárom javasolta hogy csináljam meg 3szor hogy had szokja az aksi a töltést, és jelentem k*rva jól müködött, megcsináltam háromszor, azóta 7.1ben multkor másfél órán át csipogott a film alatt hogy kevesebb mint 1 óra van hátra, aztán vége lett a filmnek 22 percet irt ki és benyomtam neki zenét, ugy már 2 óra volt hátra
de a lényeg hogy fel fog nektek is tűnni hogy a harmadik töltés után már sokkal tovább birja. Legelőször otthon 2 órát nyomtam neki aksiról és már tölteni kellett mert le akart merülni COD4 közben, de a 7végén pedig simán birta 7 órát is, mert ugye a füles attól függ hogy meddig birja mennyire használod ki a 7.1 hangzását. Ha ezt a lemeritős töltőset eljátszottad 3szor akkor utána bármikor tőtikélheted, de ha nem használod a füles sokáig akkor javaslom a konnektoros töltést mert hamarabb feltölti.
Ha kérdésetek van kérdezzetek nyugodtan.
-
drake93hun
újonc
válasz
Dexter-2000 #14 üzenetére
Üdv!
Ha a vevő sticked elromlik akkor bukta van mert hiába vagy kábelen az csak tölt, de adatot nem visz át
am meg ebayen lehet venni 3000FTbol meguszod a kiszállitással együtt.
Én a mult héten kaptam meg a fülesem 25ezerért vettem 56 helyett szerintem rohadtul megéria gond az h nincs rá gari szoval extra vigyázni kell rá, DE ami lényeg hogy a fülnél és fejnél lévő pántok cserélhetők, rendelhetők akárcsak az aksija és persze a legjobb hogy micro USB-vel tölt szoval töltheted akár okostelefon töltővel is, ha van hozzá adaptered.
Szóval kb 10 órát bír az aksi, de használattól függ mennyit, ugye sztereóba lehet kapcsolni ha ugy támad kedved ugy többet bir de nem olyan jó a hangzás. Minél jobban kihasználod a 7.1 hangzását annál jobban merül az aksi, de használhatod úgy is hogy közbe bevan dugva töltőre mert és akkor tuti nem merülsz le.Hatótáv általában mint bármelyik másik wifi készüléknél a legelső vasbeton falnál megakad de én otthon teszteltem kb 4 falon át ment a jel ugy h csak 2szer akadt meg de utána folyamatosan szólt.
Logi honlaprol letölthető a szoftver amivel látod a készüléked töltöttségi szintjét és egyéb okosságokat is tudsz vele.
Bárkinek bármi kérdése van irjon nyugodtan ide vagy privibe.
-
jozsi252
veterán
-
-
sultansmith
senior tag
érdekesség: hosszas utánajárás után kiderült, hogy a hangkari mindössze 16 khz-et tud a standard 44.1 khz helyett. a vicces az, hogy ezt egyáltalán nem hallani. lehetséges hogy a fülesben is van egy konverter, ami meg felkonvertál? hm, hm...
-
majer_balint
tag
válasz
sultansmith #10 üzenetére
nem szeretem a használt dolgokat.. újonnan néztem ebayen 30 körül, de nem mindegy, hogy 20 vagy 30, netán 35 .. ezért gondoltam ha valaki tud segíteni az jó lenne.. amit haza is szállítanak.
-
sultansmith
senior tag
válasz
majer_balint #9 üzenetére
25-35 között vesztegetik használtan.
-
majer_balint
tag
ha netán valaki tudná hol lehet neten rendeli ezért a 20 ezer forinthoz közeli összegért linkelje már be pls, mert vennék is egyet rögtön! köszi
-
SkYyLiNe
csendes tag
Sziasztok!
Remek termék csak ajánlani tudom a játékok,zenék kiváló minőségben hangzanak, csak ha interneten pl.: YouTube-on próbálok zenét hallgatni akkor nem jó.Valamiért neten semmilyen hang nem jó .. nem értem miért, + ha a Youtube az jó is lesz, akkor csak az egyik fele szól, ha átváltom 7.1 be akkor mind2, de akkor nem teljesen jó minőségben, ha másnál is fenn áll ez a hiba és megtudta oldani vagy van valami tanácsa pls írja ide előre is köszönöm !!
-
F4ther
tag
Na megjott!! Marmint a headset amire gondolok, felreertesek vegett
IDE irtam rola picit tobbet, elso benyomasok es hasonlo, 20k-ert aztmondom hogy tobbszorosen megerte, mar varom hogy elesben is koptathassam
-
F4ther
tag
Hali!
Nezegettem vezetek nelkuli headseteket, mivel sokszor szuksegem van arra hogy ne zavarjak masokat a kornyezeteben, es mobilis legyen a fejhallgato, egyelore a Logitech G930 szerepel a megveteli lista elen
Jelenleg Amerikaban tartozkodok, es itt 90 dollaros aron (hazhozszallitassal egyutt) kaphato, bar a gari-t nemtudom igy hogy ervenyesitem
De mindenkepp az otthoni arakkal osszehasonlitva, 50k vs 20k szerintem megeri
Tehat valoszinu hogy 1 heten belul berendelek egyet (+1 het szallitas)
Amint lesz rola tapasztalatom, megosztom, hacsak nem valtoztatom meg az allaspontom megvetel elott
-
jozsi252
veterán
A Logitech 2010 nyár végén mutatta be a legújabb mikrofonos fejhallgatóját a G930-at. A G35-öt hivatott leváltani oly módon, hogy vezeték nélküli technológiát alkalmaztak a logitech mérnökei ennél a fülesnél. A különbség az előd és e-között nagyrészbe ki is merült a wireless technológiában, azonban még kisebb dologba belenyúltak. Ilyen pl. a sokkal masszívabb felépítés.
A fejhallgató virtuális 7.1-es térhangzással rendelkezik, ami játékban a tesztek alatt nagyon szépen végzi a dolgát. Viszont ha valaki épp csak filmet akar nézni vagy 1 zenét meghallgatni, akkor 1 gombot megnyom és a fejhallgató átvált sztereó üzemmódra.
A fejhallgatóhoz jár 1 dokkoló egység illetve 1 vevőegység is. Így ha merülőben lenne bármikor usb-n keresztül tudjuk tölteni. A vevőegységet a dokkoló egységbe is lehet csatlakoztatni illetve bármelyik usb portra a számítógépünkön. A fejhallgató KB 9--10 órát bír ki sztereó üzzemódba, 7.1-be valamennyivel kevesebbet.
Hamarosan már jómagam is fogok tudni véleményt mondani róla, de mivel még nincs topicja ezért nyitok neki, ahova jöhetnek kérdések, tesztek, kinek mennyire vált be, illetve ha valaki gondolkozik rajta akkor kérdezzen bátran.
Tesztek, Videók
[ Módosította: Barthezz2 ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- sziku69: Szólánc.
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Okos Otthon / Smart Home
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Honda topik
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest