Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Webes drivert fejleszt a Razer
- VR topik
- Megkezdte az idei cicaharcot az AMD és az Intel
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyilkos répa
tag
Sziasztok! Másfél éve használok ilyen fülest, az ebayen extrém olcsón vettem. Habár szerintem azt, amennyit boltban kérnek érte, messze nem éri meg, de mivel olcsón vettem, nem panaszkodtam.
Eddig.
Kb. egy hónapja brutálisan gerjed ugyanis az eszköz, mégpedig oly módon, hogy pl. arra is reagál ha mozgok, ha megérintem a fejhallgatót, vagy akár a számítógép házát. Elképesztő erős és elviselhetetlen (persze csak akkor, ha az önhang be van kapcsolva, de a mikrofon használatát teljességgel lehetetlenné teszi).
Érdekes módon egyébként az USB kábelek átrendezése után megszűnt a dolog egy ideig, de most egyszer csak váratlanul ismét megjelent.
Próbáltam a wifit kikapcsolni, más kábellel, kábel nélkül, stb., az sem segített.
Van esetleg tippetek, hogy ezt mi okozhatja és hogy próbáljak a végére járni?
Köszi előre is.
GyR
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- LG 39GX90SA - 39" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Használt iPhone 15 felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs