Hirdetés
- Saját memóriaszabvánnyal küzd a memóriahiány ellen az ASRock
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Még idén kézbe vehetjük a NEOGEO felújított kiadását
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mini-ITX
- VR topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyilkos répa
tag
Sziasztok! Másfél éve használok ilyen fülest, az ebayen extrém olcsón vettem. Habár szerintem azt, amennyit boltban kérnek érte, messze nem éri meg, de mivel olcsón vettem, nem panaszkodtam.
Eddig.
Kb. egy hónapja brutálisan gerjed ugyanis az eszköz, mégpedig oly módon, hogy pl. arra is reagál ha mozgok, ha megérintem a fejhallgatót, vagy akár a számítógép házát. Elképesztő erős és elviselhetetlen (persze csak akkor, ha az önhang be van kapcsolva, de a mikrofon használatát teljességgel lehetetlenné teszi).
Érdekes módon egyébként az USB kábelek átrendezése után megszűnt a dolog egy ideig, de most egyszer csak váratlanul ismét megjelent.
Próbáltam a wifit kikapcsolni, más kábellel, kábel nélkül, stb., az sem segített.
Van esetleg tippetek, hogy ezt mi okozhatja és hogy próbáljak a végére járni?
Köszi előre is.
GyR
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Saját memóriaszabvánnyal küzd a memóriahiány ellen az ASRock
- Melyik tápegységet vegyem?
- BestBuy topik
- Premier dátumot kapott a Call of Duty mozifilm
- Konteó topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Eladó Precision 7540 FHD IPS i7-9850h Radeon Pro WX 3200 32 512 magyarított bill + külső hangkártya
- Kingston HyperX FURY RGB 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 Eladó!
- iPad Air 10.9" M1 2022 - full doboz, garancia (118)
- Dell Pro 14 Premium PA14250 14" 3K OLED érintő Ultra 7 268V 32GB 512GB magyarított vbill gar
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy A17/Samsung Galaxy A27/Samsung Galaxy A37/Samsung Galaxy A57
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- AKCIÓ! MacBook Pro 13 M1 8GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 2 15,6" - i7 1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Bontatlan Moleskine Smart Writing Set Ellipse digitális e papír füzet / 12 hó jótállás
- 27% - ASUS TUF VG249Q3R Gaming IPS Monitor! 180Hz / 1ms / 1920x1080 / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest