Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- VR topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Tápos kibeszélő offtopik
- ZIDOO médialejátszók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sotyks94
aktív tag
Sajnos igen

én 1 éve tesztelgetem, és nagyon kaotikus. Van amikor úgy néz ki valami segít, van amikor semmi sem segít és mindenképp droppol.
Viszont sikerült 3 dolgot összeszednem ez idő alatt amik úgy néznek ki segítettek.
Ne legyen a füles és az adó között útban más wifis eszköz. Sokáig az adó mellett volt a telóm, és az sokat segített amikor azt átraktam.
Másik dolog: Aluval bevont kis tölcsért raktam az adó köré, fókuszálva ezzel valamennyire a jelet a vevő felé.
Harmadik, ami talán a legfontosabb: Mindig bedugva használom. Ha nincs bedugva akkor van hogy naponta 10x is lecsatlakozik, de ha be van dugva akkor szinte soha sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Nintendo Switch 2, dobozában, játékkal, ajándék tokkal és kiegészítőkkel, 6 hónap garanciával eladó!
- HP PROBOOK X360 11 G5 N5030 /8GB/256 GB SSD/11.6" Hd Touch laptop+tablet garanciás
- MSI GeForce RTX 4080 SUPER GAMING X SLIM 16G - Alza garancia 2027.01.31 - BESZÁMÍTOK!
- Prémium Tápegységek Yó árasítva Ingyen Fox-al érdekelnek?
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DJI mini 3 drón display unit
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
- Apple Watch Series 10 46mm GPS+Cellular Titanium, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest