Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• gyilkos répa

tag

válasz WhiteHawk24 #29 üzenetére

Szia!

Teljes mértékben osztom Sotyks94 észrevételeit. Ha az eszközt a most jellemző bolti áron veszed és nem valami nagy engedménnyel jutsz hozzá, továbbá nem elengedhetetlen a vezeték nélküli mód, mindenképpen javaslom a vezetékes vásárlását, vagy tesztek alapján más vezeték nélküli füles felkutatását.

Lentebb láthatod az én problémáimat, amelyek a Sotyks94 hozzászólásában leírtakhoz hasonlóak. Nálam a wifi interferencia eddig nem jelentkezett (vagy csak még nem vettem észre), de az USB csatolásból eredő gerjedés katasztrofális tud lenni - és azt is sújtja, akivel pl. éppen skypeolok (a mikrofon is gerjed). A felcsatolt USB eszközök átdugdosása segített, de volt már olyan korábban is, hogy teljesen váratlanul visszaköszönt a hiba.

Nálam van egy alapvető sistergés is, ami szerintem egy ilyen árú eszköz esetén elfogadhatatlan.

A hangminősége egyébként ezen felül szerintem nagyon jó, a build quality közepes (minőségi anyagok és design, de nem érzem, hogy egy véletlen erősebb mozdulatnál nem szakad szét). És valóban, ha jól működik, elég klassz komfortérzetet tud adni a vezeték hiánya is - nekem pl. viszonylag akadálytalan a használata az adótól eltávolodva.

Összességében én élvezem a használatát és örülök, hogy van; ugyanakkor teljességgel kizárt, hogy - főleg az itt jellemzett gyengeségeinek ismeretében - a bolti áron bárkinek is ajánlanám, vagy magam megvásárolnám.

Ja, és még valami - a surroundtól ne várj azért csodát - bár állítólag az arra való érzékenység (mennyire érzed a térhatást) egyéni kérdés.

Új hozzászólás Aktív témák