- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-book olvasók
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED monitor topic
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
-
PROHARDVER!
Autós topik
-
ArthurShelby
addikt
(rögzített hozzászólás)
Új tali szavazás: LINK
Meg kell adni ph-s nevet. Próbáltam vidéknek is kedvezni, így kicsit sok opció lett (felnőttek vagytok már, megtaláljátok a logikát a sorrendben, úgy talán átláthatóbb).
Bp-en van hétközi opció is, vidéken csak hétvégén. Etyeki kilátót, tatai Öreg tavat (de akár a többit is) esetlegesen össze lehet kötni sétálással/városnézéssel is (egyénileg, vagy akár közösen).
A szavazás 1-jén 18:00-kor jár le.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eugene Roe
őstag
válasz
hobizoli #341858 üzenetére
Menne, és működne, és téged se zavarna, ahogy senkit se zavar itthon semmi sem annyira, hogy akár 2 fűszálat is keresztbe tegyen
a lakosság negyedének az SZJA-ját most engedtük el, mondván nincs rá szükség, van itt pénz.
Nem kell betonelem, az áruszállítást és a buszokat be kell engedni valahogyan.
#focvis: nekem ez is jó
de legalábbis kipróbálnám. Én minden reggel (nincs home office) buszocskázok 20 percet a busz sávban (gyorsabban, mint az autók) és minden délután sétálok futok 25-55 percet hazafele (6km, kivéve ha nagyon esik, mert akkor hazafele is busz). Ahhoz, hogy legyen parkolóhelyem 06:00-ra kellene beérnem dolgozni (és akkor 20 perc busz helyett 10 perc lenne autóval, ezaz44!!4!4), de jó nekem a 08:00 kezdet is.
Nekem is álom a kertesház, lesz is majd a Pilisben, ahová kimegyek minden pénteken (hátha sikerül legalább részleges home office-t lőni addigra), hétfőn pedig vissza. Ami most van a városban, az nem élhető, és azért kell megfulladnom, hogy egyesek Fótról és Halásztelekről állhassanak a dugóban 1,5 órákat, vagy Rákosligetről járjanak be dolgozni a Kelenföldihez. Ez se normális
De legyen akkor csak havi 20k (hogy miért kerüljön csak 2x annyiba a 20x-os kibocsájtás, és helypazarlás, mint a tömegközlekedés, az nagyon érdekelne mondjuk).
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest