-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Micsurin #317123 üzenetére
Tetszik, Bubi-é sok küllős azt macera takarítani. 50%-ban ez tart vissza a felszerelésétől. 50%-ban meg azért mert ezekre az utakra erősített acélfelni kell mint anno a rendőrségi G Astrán volt. Most voltunk a Horvátoknál, ott a legszarabb út is jobb mint nálunk a legjobb kb.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
veterán
válasz Micsurin #317114 üzenetére
Az utolsó észosztásom mára , ha VW-t, Mercedest tervezel venni, vedd az 5x112-t, ha marad az Astra H, úgy emlékeim szerint 5x110 kell rá.
Mozgókúpos anyát a Ladára tettek 1988-ban, hogy felmenjen rá a kifordított BMW felni. (Lada Vmax 140 kmh)Ez lenne a Penta [link] ? Nem ismerem.
-
veterán
válasz Micsurin #317109 üzenetére
A linkelt Sparco mutatós (nekem is tetszik), bár nem kimondottan könnyű. Ne vegyél igazi pénzért 16-ost, meg fogod bánni, nem mutat semmit. Várd meg, hogy lekopjon a mostani gumid, aztán vegyél egy 17-est, 225/45-tel tökön-paszulyon át is lehet veretni. Én 18-at használok télen, nyáron, nyilván odafigyelek rá, így nem kell görgőztetni.
-
Ármester
-
rbalint88
addikt
válasz Micsurin #316808 üzenetére
A Cool Blue a legnagyobb atveres - azaltal, hogy befestik a burat kekre, gyakorlatilag kevesebb fenyt tud kiengedni. Night Breaker is erintett valamennyire, nyilvan kevesbe, de nekem meg a +50%-osak is eleg hamar pusztultak, a +90%-os meg tenyleg par honapot birt csak.
Probalkoztam en is mindenfele izzoval, de az Ultra Life valt be, tok jol vilagit es nem kell felevente cserelni.
Ami viszont sokat er, hogy ha valahogy be tudsz nyulni a lampaba es a foncsorrol es a bura belso felerol is letakaritod a port. Meg nyilvan ne legyen kivulrol se bemattulva a fenyszorod -
ArthurShelby
addikt
válasz Micsurin #316780 üzenetére
Én ezt támogatom. Már a halogén és a xenon között is van különbség, de a bixenon még komolyabb szokott lenni.
Talán focvis mondta egyszer talin, hogy az opel jó világításban. Én az afl-es bixenont ismerem, az a sima halogénről óriási lépés volt (azóta nálam a xenon alap feltétel ), külön öröm/bódottá országúton este menni vele (ha leszámítod a vad parát).A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
Ármester
-
Emunem
senior tag
válasz Micsurin #316761 üzenetére
Eme csodát néztétek meg?
közben látom más már beelőzött[ Szerkesztve ]
"... hát persze ..."
-
Corsa02
őstag
válasz Micsurin #316780 üzenetére
B99Auto -t javaslom, vannak megfelelő led fényforrások a tükröshöz is, már van olyan aminek saját tükre is van. Honlapon nézz körbe, vagy ha felhívod el is magyarázza a dolgot és olyat kapsz aminek gyári vetítési képe lesz és nem vaķítja a szembejövőt sem.
The Truth Is Out There --->
-
tboldi
nagyúr
válasz Micsurin #316773 üzenetére
Hát nemtom, nálunk még nem volt rá precedens.
Amúgy tök jó, apum az én nevemen lévő Jazz-t használja most, én az anyum nevét viselő MiTót, anyum meg az Ypsilont, ami apumé, és körbe is értünk.
Számolgattam már, mindegyikünknek drágább lenne a biztosítás (bónuszokat átvezetve is), ha üzembentartóként átcserélgetnénk, szóval így a legolcsóbb, ahogy most van. -
szabonagyur
félisten
válasz Micsurin #316761 üzenetére
Nem nezted a hivatalos oldalt meg?
Egezs jot lehet gurulni rajta lefele, bar egyik autom sem igazan tamogatja
Varhegy jatszoter: aza masik oldal, azert mindjak azt mert a kalandpark mellett van es altalaban sok a hely es nagy a parkolo, de sem fold ut
[ Szerkesztve ]
-
szabonagyur
félisten
válasz Micsurin #316721 üzenetére
A tokaji elagazasig biztosan nincs fix meres, max ad-hoc, legalabbis 2 hete nem volt meg telepitett mero.
Fold ut?? Remelem nem csak mapsen nezted. Varhegyi parkoloig fel tudsz menni autoval, onnan 300 meter seta. 2 iranybol mehetsz fel, vagy a varos iranyabol, vagy a 37 felol. Igaz keskenyek az utak, de minosegre boven nem fold ut.
-
Petyyyyy
addikt
válasz Micsurin #316636 üzenetére
Jó, na. Lehet vele közlekedni melegen.
Ezer éve törpölök rajta hogy kellene rá egy csipsz, mert mikor elkezd regenerálni, akkor egy igazi rakéta. Gondolom az a karakter nem hozható ki belőle sajnos.
Majd egyik topiktalin bekéreckedek a jobbegyre, kíváncsi vagyok a tiéd milyen lett.Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
-
Petyyyyy
addikt
válasz Micsurin #316567 üzenetére
Az egyetlen bibi a gyári gurigákkal, hogy mind béna ET-vel érkezik.
Pár napja néztem mi legyen a Corsa alá télre, de egyelőre nincs megfejtés pont emiatt. Nem akarok virsliken közlekedni.
Legalább nézzen ki jól, ha már nem megy. #nincsbennetarcsi[ Szerkesztve ]
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
tboldi
nagyúr
válasz Micsurin #316570 üzenetére
és Szada85:
Asszem, nemtom, szőröscica biztosan jobban tudja.Amúgy unpopular opinion: szerintem kicsit gáz Alfa felnit tenni egy Opelre, Stellantis ide vagy oda. Vettél volna inkább egy igazi Alfát.
Más: Hát az Ypsilon sem kapott műszakit, de jóval rövidebb a hibalista, egyetlen gömbfejet meg fékfolyadékot kell cserélni, ezen felül hibátlan.
[ Szerkesztve ]
-
Ármester
-
Qru
MODERÁTOR
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Micsurin #316223 üzenetére
Sajnos van motorszámom de motorkód alapján jó lenne bele a WRX/STi blokk is Az okos NKH az utolsó karaktert nem rögzítette, így akár a 2.5 turbó is belógatható lenne a csumpi szívó helyére. De ez vmi bevett szokás lehet náluk mert a Passat-nál is elhagyták az utolsó karaktert...
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Micsurin #316199 üzenetére
PU szilentről lebeszéltek, ahhoz én túl derékfájós vagyok. Amúgy valóban elég lenne az első/alsó szilentet cserélni de a préseléssel szórakozzon aki ráér. Komplett csere lesz (Meyle HD). Meg akkor a bevatakozás előtt felmegy az új gumi, hogy már azzal együtt kerüljön beállításra a futómű.
Fék bírna még1 évet simán, a kopásjelző sem szólt. Bőven nincs vason de nem szeretem kicentizni ezek a dolgokat és ha már szét van borítva... Hart Prémium vagy Zimmermann volt most elérhető ami nem gatya minőség.
Valószínűleg az ECU ami nem tudja/profitál belőle. Nekem a Jazz kicsit jobban megy érzésre a jobbik benyótól. Mondnám, hogy placebó de akkor Bubinál is kéne éreznem...
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Micsurin #316197 üzenetére
Bezzeg Bubi annak mindegy mit tankolsz. Illetve nem a sima E10-et szereti a legjobban. 95 E5 és 100 E5-ből is magasabb a fogyim (több ezer km átlagok alapján), mint az E10-ből.
Malacpersely feltörés itt is indul, meg lett rendelve hozzá a 2 első lengőkar és a komplett fék cseréhez a tárcsák.
#nincsbennetarcsi
-
nagyúr
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Micsurin #316169 üzenetére
Mivel magát a mérést nem hiúsítja meg így kb 0 haszna van, mire jelez már rég bemértek lézerrel (annak akár 1-2 km is lehet a hatótávja)... Radar ellen ok, azok 100-200 méternél messzebbre nem látnak el még jó időben sem. Jah és amúgy totál illegális a használata nyugaton (itthon a detektálás legális csak a blokkolás illegális).
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
-
őstag
válasz Micsurin #316037 üzenetére
+ Stickermajomnak is
Nekem ez van (én még teljes áron vettem...), és ezzel a powerstationnal használom (ezt viszont kb annyival lett drágább azóta mint a hűtő olcsóbb, és hiánycikk is, szóval kb egálra kijött).
Rav4-ben használom, kocsi tölti powerstationt, powerstation meg üzemelteti a hűtőt. 45 W talán a max amit felvesz, szóval teli akkuval állok meg bárhova megyek. Ez akku gyilkos de ez valami vas alapú cucc huvatalosan 3 ezer ciklust tud (sima több töltést tárol, de csak 500 körül tud).
Amire figyelni kell hogy a hűtőtt térfogat kevesebb, ez éppen 18 liter (van magasabb ugyanilyen az 24, rav4be az is bement volna, de felül is akartam neki helyet). Illetve most már van hűtőláda formájú 12 illetve 15 literes már saját akkuval is (lidl cucc szerintem 29 liter). A nagyobbakhoz szerintem a rav4 is kicsi ha ésszerű csomagtér kellene még mellé. De nekem nyáron most végig bent volt, tök jó hogy nem kell hazarohanni ha húst/sajtot vagy ilyesmit veszek valahol (vagy Budai Auchanból is hazaér Zuglóba a fagylalt/jégkrém és nem szörpként...).
-
őstag
válasz Micsurin #316029 üzenetére
Én most egy nyarat végignyomtam rendes kompresszoros hűtővel, én már nem térnék vissza a külső hőmérséklethez képest mínusz 20 fokot tudó hűtődobozhoz (volt nekem is évekig a lidl alap darab). Mondjuk maga a hűtő és az akku még több helyet elvesz, 580 literes csomagtérrel élhető de jazzbe mondjuk nem tenném be nyaralásra. De 4 fokot tartja 8 óráig gyújtás nélkül, és tudja a -18-at is, bár nyáron azt csak jégkrém bevásárlásra használtam. És olasz pajtások is szeretnek mostanában szállást hűtő nélkül adni.
-
Micsurin
nagyúr
válasz Micsurin #316029 üzenetére
Egy dolog marha vér gagyi a táskában, hogy nem tudja tölteni az akkut... akkor lenne tényleg funkcionális, hogy ha a benne lévő akkut tudná szinten tartani mikor hálózatról megy. Ha 12V-ról nem is de legalább 230V-ról táplálva.
Plusz az akkufoglalat kialakítása több mint véleményes, felesleges hely pazarlás szerintem ahogy megvan csinálva. Fele ekkora hellyel körben is megoldható lett volna.
--
Lehet megbökdösöm lassan a mestert finoman merjek-é bízni a kék időben való visszatérésben.[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Micsurin #316025 üzenetére
Na ezért jó, hogy nem értek a szereléshez több hely marad a strandcuccnak.
Mondjuk a két láda az eleve kb nullázza a csomit...
Fólia nagy királyság, Bubiban nincs hátul légbeömlő de mióta fent a fólia ott is tökre élhető az utaskabin nyáron is.
Kereket, amíg pingvinezel és előbányászod a pótot a csomi aljából (amihez akkor férsz hozzá, ha mindent kipakoltál belőle) és vacakolsz a cserével addig simán kifosztanak.
Sőt van amikor odajönnek segítséget ajánlani figyelemelterelésként.[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Micsurin #316022 üzenetére
Ne csessz... 4-en elmentünk nyaralni a Jazz-el 1 hétre HR-be és simán elfértünk. Pedig még az ásványvizet is innen vittük.
Van fent fólia, azt aztán be nem töri nálunk. Meg amúgy sem hagyjuk őrizetlenül a gépet. Havernak szúrták ki már a kerekét a trükkös tolvajok...
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Assassin's Creed: Origins
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Konteó topic
- Internet fejlesztés országosan!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen egeret válasszak?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik