Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Raspberry Pi
- Házimozi belépő szinten
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- TCL LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tboldi
nagyúr
válasz
Micsurin #295681 üzenetére
Jaja, valahogy úgy. Vizuális demonstráció
-
MC Pite
veterán
válasz
Micsurin #295420 üzenetére
Sok balesetmentes km-t vele!
Más, #napifogyi:
Tatáról Nyergesre haza (kb szintben van), nem nagyon tudtam előzni, fájt a lakotton belül 48-50, kint is 80-90, az szódával elment. [kép]
Mai átlag így meló oda-vissza 4,2, tegnapi 4,3 (amik 100km feletti etapok 2 részben). -
-
tboldi
nagyúr
válasz
Micsurin #295420 üzenetére
Grat! Almamatricát már nem kell ráragasztanod.
M32-re azért mentsd el az eBayes felújítószett linkjét.
Az én váltómban 164k van, és mozog a kar meg 3-4-ben csapágyas hangja is van, de sportosabb talicska lévén biztosan jobban gyepálták, mint egy hosszabb utakra használt dízelt. -
tboldi
nagyúr
válasz
Micsurin #295216 üzenetére
Abarth nem lehet, max. csak annak akar látszani.
Abban ugyanannak a 155 pacis T-jetnek kellene lennie, mint ami az én MiTómban is van (199A8000), vagy ha utólag megvették hozzá az esseesse kitet, akkor "gyárilag" 180-ra húzva. Dízel Abarth nincs.Piros MiTo: Ja, akkor jó.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Micsurin #295207 üzenetére
Jah oké ahhoz ugyanúgy nem értek.
Viszonyszámot ad a mérés, azt tudd meg mennyi a gyárilag elfogadott korrekciós érték (tól-ig szám). Nyilván egy próbapados mérés lenne a legpontosabb. Ha ezt választod és/vagy felújítanál akkor őket ajánlom: Atilex Kft
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Micsurin #295204 üzenetére
VAG-nál láttam még csak ilyet de gondolom a Honda ugyanez, hogy az elvárt és a teljesült befecsi mennyiség eltérését jeleníti meg (tehát az a jó ha 0 az eltérés vagy ahhoz minnél közelebb van). Fontos, hogy ne csak üresjáratban nézd az adatokat hanem terhelve is hidegen és melegen is.
-
Qru
MODERÁTOR
-
tototos
addikt
válasz
Micsurin #294986 üzenetére
Golf4 platform tehát hátul szűk a lábtér, első sárvédő és küszöb találkozásnál biztos hogy rozsdásodni fog. 1.9 tdi kimegy a világból de ha szar gazdája volt akkor azért rá lehet locsolni nem kis összeget. Az 1.6 8 szelep szintén egy jó konstrukció de tudni kell hogy nem egy erőgép.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Micsurin #294952 üzenetére
Semmiképp sem egyszerű, ez teljesen jogos.
Amúgy Szombathely - Szolnok 7,8/100 fogyasztással abszolválva lett. Kevesebbet eszik, miközben erősebb az autó ☠️
Tavalyelőtt Szombathely - Senj 8,1 volt. Hasonló tempóval szerintem. Most én 124-134 között mentem, megengedett sebességtől függően.
Csak ne dobálja a hibakodot. -
válasz
Micsurin #294828 üzenetére
1xűen úgy, h Te ragaszkodsz ahhoz, h közvetlen eladás előtt elviszed egy független szervizbe, oda ahol hatósági vizgabázis is üzemel. Kassza 30e HUF-ért csinálnak az autó állapotáról egy hivatalos jegyzőkönyvet, azt csatolod az adásvételihez, amiben ezt fel is tünteted, oszt jóccakát. Egy barátom öreg Volvo-ját 2 "brigád" azért nem vette meg, mert nekik rögtön, azonnal kellett volna a talicska. Több mint gyanús volt. Igazán ebben csak az a gáz, ahogy kommunikálnak veled, és ha nem hajtasz fejet, rögtön megy a fenyegető támadás részükről. Érdekes, h aki megvette, az tudott várni még plusz két napot, sőt örült, h bővebb infót kapott a kocsiról, amit ráadásul nem Ő fizetett.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Micsurin #294767 üzenetére
Van egy családdal egymás közt ingyen beszélünk csomagba bevont Domino-s számom. Az ilyen hirdetésekhez ezt szoktam megadni, így ha ezen csörög valami nem ismerős szám, sejtem, miért keres...
Szerencsére a Passattal kapcsolatban nem hívtak, még én hivogattam, hogy nincs átírva.
Mondjuk, egy törött autó volt és ugyancsak áron álul adtam.
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
válasz
Micsurin #294772 üzenetére
Teljesen korrekt volt az a hirdetés, mondjuk azt nem gondoltam, hogy 450 alatt odaadod
Így vasárba ment el kb.
Hasonló szitum volt tudod a CBF500-al, 800-ért vettem, a malőr után kiraktam 300-ra kuka blokkal, instant 48-an írtak hogy vinnék. Végül egy motor szerviztől jött egy tagbaszakadt állat és még a 300-ból próbált cigánykodni. Mondtam neki, hogy onnan egy Ft-ot se
Elvitte simán.
"Most az zavar csak, hogy a hirdetést nem mentettem le."
Az mondjuk rookie hiba
-
válasz
Micsurin #294743 üzenetére
"De nem is értem én rendszeresen infoparkba jártam az autóval heti 3x, most voltunk Győr és Pozsony fele is"
Ha nem esett volna le, éppen le akarnak húzni, még jobban
Teló kinyom, ahányszor próbálkoznak annyiszor. Ezer szerencse, hogy nem házhoz hívtad őket. Jogilag semmit nem fognak tudni kezdeni veled! Úgyhogy semminek ne dőlj be. Ügyvédi felszólításnak sem! A fizetési meghagyás az első dolog, ami komolynak tekinthető, de abból nincs visszaút nekik sem, így abba már senki nem megy bele
A többi csak ijesztgetés.
-
kisza25
félisten
válasz
Micsurin #294743 üzenetére
Megpróbálnak lehúzni, amikor ilyen olcsó autót adok el, akkor kereskedésbe viszem bizományba.
Amúgy igen tudnak, bele kellett volna mindent írni az adásvételibe.
Amúgy erre mennek rá sokszor, hogy utana hívnak meg fenyegetnek, aztán vissza szerzik a lóvét, de a kocsit se adjak vissza... -
tboldi
nagyúr
válasz
Micsurin #294728 üzenetére
Az ocsmányiroda lesz nálunk is a holnapi program, anyum és apum reggel elintézik, aztán du. jöhet az egy hónapja őrizgetett olajok, szűrők, utána szombat-vasárnap a többi sallang mint csomagtérburkolat, kapaszkodó, bajuszkapcsolók. És majd el kéne juttatni a kedvenc kozmetikába is, fóliáztatni B-től hátra, meg hátsó kipudobot cserélni, és kész is vagyunk egyelőre.
szerk.: Ja, ablaktörlő! Mindhárom lapát gatya.
-
Zizmand
aktív tag
válasz
Micsurin #294178 üzenetére
Azért az alvázvédő alá csak úgy bekukucskálni nem olyan könnyű.
Gyári, vagy utólagos? Bitumenes (fekete), vagy viaszos (áttetsző/sárgás színű)? Ha valahol gyanúsnak tűnik, akkor ott általában már rohadni szokott. Első körben, ott piszkálnám meg, ahol esetleg sérült az alvázvédő.
Én drótkefével, vagy vékonyabb csavarhúzóval kapargatnám meg először finoman, majd erősebben. Ha nem nagyon akar lejönni, akkor valószínűleg nincsen szétrohad alatta sem a karosszéria. -
Qru
MODERÁTOR
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Micsurin #293338 üzenetére
Kérdeztem dierkt a gumisnál akinél voltam, hogy mennyire húzzák. Ők 120-ra egységesen, mert többnyire VAG konszernes átlag autót visznek oda és azoknak meg mind 120 Nm a meghúzásija. Így lett nekem is 120 a gyári 100 helyett. De a végén lenyomatékolta, pár csavaron tudott is még húzni.
Gondolom kb Szent István idejében volt utoljára kalibrálva a légkulcsuk...
-
Corsa02
őstag
válasz
Micsurin #293234 üzenetére
Azért ez nem ennyire egyszerű, repedés és repedés között óriási különbség van, egyszer erről beszélgettem a laborunkban dolgozó gumi és polimer mérnökkel. Különböző helyen és irányban lévő repedések és azoknak struktúrája sem mindegy stb. - sajnos már túl mélyen nincs meg a dolog - , de attól, hogy repedezés van egy gumin az csak akár előre jelezhet egy olyat is, hogy valamelyik stabilizátor kezd kevesebb lenni, de lehet az még 2-3 évig nem befolyásolja a gumi viselkedését.
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kuponkunyeráló
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Sorozatok
- Ingatlanos topic!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Whirlpool AWO/C 51001 mosógép alkatrész
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- ÚJ! COUGAR TERMINATOR professzionális gamer szék
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest