Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vaskos ventilátort villantott a Seasonic
- Autós kamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kisza25 #294759 üzenetére
Volt már ismerősi körben motorral olyan eset, hogy magánszemély ismerős úgy adta el a motort (1M alatt kicsivel), hogy tudta hogy baja lesz záros időn belül. 2 hétre rá jöttek a szintén magánszemély vevők telefonon, hogy per lesz. Küldtek ügyvéddel felszólítást (nem fizetési meghagyást!), stb. Lóf@sz nem lett belőle. Nem éri meg vevőként
Mindent neked kell bizonyítanod, hogy rejtett hiba volt, hogy tudott róla az eladó stb. Független szakival... Kb lehetetlen vállalkozás magánszemélytől való vásárlás esetében. Úgy meg, hogy mindez még a hirdetésben benne volt, úgy a lehetetlen x lehetetlen
Semmit nem tudnak kezdeni vele, ha perre mennének az idióták, akkor is 10 perc alatt zárnák az ügyet Micsu javára.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Eleve azért tettem fel 450-re mert tudtam kérdéses mit találnánk az alvázvédő alatt, elmondtam a balhátsó ívet, a tükör és A oszlop lakkhibát, hogy ~8-9dl elfogy akár 1000-en ha autópályázol akkor akár több is. Óra cserélve volt mert el lett csípve a szára a Check + Airbag-nek is.
Direkt beleírtuk kipróbált + megtekintet, hát f*om. Már kezd nagyon elegem lenni ebből az egész Civic históriából.
----Eleve nem akart délutánig várni, OK elmentem ma vele be melóba pedig nem ez volt a terv odajött infóparkba vagy 1,5 órát el*tem a napomból amit épp most csúsztatok le este és akkor még hívogat. Nem vagyok rasszista közel sem páran tudják, hogy eleve ha nagyon kifigurázom kevertpáros vagyunk asszonnyal nagyon erősen kontinens szinten.... de kezdenek csúnya gondolataim támadni.
dellfanboy úgy. edit2.: Indigós vackot hoztak mert nekik cégre kell nem tudtál oda mit beírni.
tboy93 Igen ez az érzésem de nem lesz ebből ügyvéd... annak az autónak semmi baja nem volt ilyen értelemben. Műszakin átrugós munkásautónak elpöfögött volna.
Ezer szerencse, hogy nem házhoz hívtad őket de a szerződés tartalmazza a címet.
Felvettem egyszer elhajtottam kövire max kinyomom. Mondjuk a cink több számról hívtak és jelenleg a Grafton\Bosch\Grafisoft\Evosoft vonalakon is várom a Recruitereket visszajelzés végett.
Utóbbiaknak majd szólok srácok inkább teamsen mivel belsőskén egyszerűbb. -
Micsurin
nagyúr
válasz
Autójogásszal megfutottam ezt a kört kereskedővel szemben. Esélyed nincs bármit kezdeni vele nekünk se volt.
De tartom érdekelne HOGY, beletekertem ~2500-at 3 hónap alatt és azon túl, hogy volt már rozsda itt ott és ette az olajat tök jó volt. Eleve valami cégre vették lakatos + autószerelő faterral, hogy felújítják. Szavatosság egy 22 éves autóra... hogyne én még a tényleges rejtett hibákat se tudtam KERESKEDŐVEL szemben megfutni.
Ez szerintem szimpla próbálkozás, 285k-ért pereskedő brazilt én még nem láttam...
Az tuti fix legközelebb kavicsos nepper aztán szevasz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest