-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabonagyur
félisten
válasz
radi8tor #308360 üzenetére
Azért nyugaton is inkább azokat látom tömeg közlekedőnek akinek az autózás annyira nem fér bele a költségekben. 2 hete Bécsben is ugyanúgy dugók voltak mindenhol a belvárosban, mint Pesten. És volt amikor én is bementem inkább a városba autóval, mivel előtte napokban egymás után csak klíma nélküli metrok jöttek és nem akartam már odafele úton leizzadni. Pedig kocsival majdnem 2X annyi idő volt, de legalább a klímában ültem.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
radi8tor #308240 üzenetére
Nem az oszloposra gondolok, nem rég kikerült egy rendes félkapu 3-4 lapos széles optikás kamerával a kifele oldalon.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
brumi1024
veterán
válasz
radi8tor #308127 üzenetére
21% elvileg, azt senki nem tudja megmondani, hogy ebbol atvallal-e barmennyit a gyarto vagy sem, de azt ma megerositettek, hogy erinti, mert a kovetkezo szallitmannyal jon (ami nem erne ide akkor sem, ha a rendeles napjan indult volna, ~26 nap az ut). A rendeles idopontja nem szamit, nincs argarancia (pontosabban nincs megallapodas az arrol addig, amig konkretan nincs itt az auto).
#308126 Qru: Jaja, ugy nez ki, a heten megyek egyet megnezni.
[ Szerkesztve ]
-
-
Micsurin
nagyúr
válasz
radi8tor #308047 üzenetére
Szlovák.
---
Hol segített volna ezen a csatacsipp? Max hamarabb kiugrik a nyúl a bokorból..
Már csak ZV után lesz időm vele foglalkozni addig szerintem marad a motor melóba járni / nem tudom merjem-e erőltetni.... mentek korábban a nagy riogatások hamar elfújja a dugót ha sokat használod így.[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
válasz
radi8tor #308017 üzenetére
Eszetlen mennyiségű kosz és vegyszer mosódik a földbe, elviekben itthon sem lehet a kertben/utcán autót mosnod tudtommal, vagy pedig kerületi / községi egyéni szabályozás vonatkozik rá.
*** Eladó Citizen Promaster és Orient Mako Panda - BMW 18" Alufelni Nyári Gumival és Szenzorral *** Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
válasz
radi8tor #307817 üzenetére
Vagy csak ideges egyéb dolgok miatt (család/asszony/munka/politika/szomszéd/balfaszsofőrök/etc) és itt szakadt el a cérna...
Mondjuk ez a manőver tényleg eléggé WTF... Picit vár és a szemből jövő után simán elmegy mellette...[ Szerkesztve ]
*** Eladó Citizen Promaster és Orient Mako Panda - BMW 18" Alufelni Nyári Gumival és Szenzorral *** Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
-
Szoszo94
őstag
válasz
radi8tor #307744 üzenetére
Rossz poén, de: nem, külsőégésű
Szerk.: most néztem meg a cikket, felemás érzéseim vannak. Miért van még mindig legalább havonta egy hír arról, hogy valaki szembe megy a pályán?
[ Szerkesztve ]
Lexus IS250 Sport Mark Levinson // Renault Mégane II PH2 Grandtour 2.0dCi
-
brumi1024
veterán
válasz
radi8tor #307676 üzenetére
Koszi!
Van meg nemi felujitas addig, de varom mar.
#307678 Gergőke88: Nemreg hivtak, 1-4 het, amint megvan az alvazszam kiderul a pontos datum.
#307683 Peter.70: Amugy meglepoen gyorsan meg lehet szokni. De ahogy felettem irjak, rendes BMW-s amugy sem indexel.
#307696 szőröscica: Villannyal van nemi tapasztalat, iX-et hasznaltam, illetve az utobbi nehany kulfoldi uton azt bereltem. Tegnapelott le kellett ugrani vele Veszprembe az iX-szel, viszont nem volt feltoltve igy kellett utkozben tolteni. Vicces, hogy a szekesfehervari Supercharger hibatlanul toltotte (pedig helyben regisztraltam), Ionityvel kellett egy kicsit szivni, pedig oda meg kartya is van (egyik oszlop ott toltes kozben hibara hivatkozva le is allt).
#307697 bitpork: Hat dinamikaban nagyon eros visszalepes lenne es szempont, hogy egy-egy palyanapra ki tudjak menni vele, ezt meg dizel nem tudja.
#307690 pit stop: Fura a hasznaltpiac villanynal, de egy Plaidnel vagy Taycannal jobban aggodnek a hasznalt aron.
[ Szerkesztve ]
-
-
diegho
nagyúr
válasz
radi8tor #307679 üzenetére
Mentem a forgalommal, nem előzgettem (na jó egyet igen). Ha előzgetek, akkor 5,6-5,7 között van ugyanez a táv. Hétvégén volt egy 350km-es etapom, ott volt sport módban sietés bőven, akkor lett 6,5. A 25k átlaga 5,8. Szerintem ez nagyon jó egy ekkora autótól. A motor szerintem nagyon jó. Az összeszerelés annyira nem. Valami zörög a műszerfalban rossz úton. Kollégáim pár hete jártak a Valenciai gyárban, az ott látottak alapján nem lepődök meg ezen
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
radi8tor #307599 üzenetére
Logikus is, csak nálunk olyan gyökér a polgi, hogy a választások hetében küldi ki az ingatlanadós csekket. Jah és a nonplus ultra, hogy az egyetlen presztízsberuházása ami konkrétan 1 db zebra felfestésében mertül volna ki azt sem sikerült a választásokig kivitelezni.
Nem is választották újra nyilván...#nincsbennetarcsi
-
válasz
radi8tor #307307 üzenetére
Télleg nem ragad. 🤗
Legközelebb találkozunk, megtapizod a motorteremet."Tripadvisor":
Etyeken ebédeltünk a pincesoron, több szimpatikus helyet láttunk, most nincs tömeg. Konkrétan Rezeda Terasz, elfogadható árak, túl nagy adagok, van sör, igaz csak kézműves, de abszolút iható.
Hangulatos.[ Szerkesztve ]
-
válasz
radi8tor #307302 üzenetére
Nem, de nem kell elhinned, ha nem akarod, hogy nem ragacsos.
Azért hígítom mert úgy is hatásos min. 2 hétig.Ha duplájára hígítom, akkor kevésbé takarékoskodok vele, alaposabban be tudom fújni azonos költségből. Az első években töményen használtam.
Arra kell figyelni, hogy a szél / szellő / fuvallat /vagy a motortérből kiáramló meleg ne hordja a szádba, mert iszonyatosan keserű íze van duplára hígítva is. Kesztyűt húzok, össze ne tapogassam ilyen kézzel pl. a cigit amit utána a számba veszek.
Ha mégis belefújja az arcomba, akkor megmosom az arcom.[ Szerkesztve ]
-
válasz
radi8tor #307300 üzenetére
Nem kell lepucolni, a motortérbe fújom, ez nem a ragacsos* fajta, magától eltűnik.
*Apám egy ragacsos nyomot hagyó cuccot használ, nem szép tőle a motortér.
pit stop: Valamikor tavasszal kitakarítottam nagyjából, látom, jó poros.
Az igazi nagytakarítás még várat magára (mosás, tetőablak, némi viasz, stb.), kb. egy hónapon belül megejtem.[ Szerkesztve ]
-
macilaci78
nagyúr
válasz
radi8tor #307115 üzenetére
Megfelelően méretezett rögzítéssel és nem túlterhelve nincs gond vele. Esetleg az alját kiékelni, hogy a polcok a fal felé lejtsenek.
Ha a teremgarázs fala nem osztatlan közös tulajdon lenne, a felső kb 1 métert körberaknám zárható szekrénnyel.Egy Proace így is aláférne kényelmesen és magasabb jármű úgyse fér le a garázsajtón.
Persze, kényelmetlen, hogy nem lehet minden szekrényhez hozzáférni, ha bent áll az autó, de valamit valamiért.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
lazac_
tag
válasz
radi8tor #307067 üzenetére
Nem tudok menni, viszont ingyenes, fedett alternatív helyszínnek a Savoya Obi mélygarázs közelebb van, és a kutya nem használja (igaz kaja nincs, csak a túloldalon): [gógel mapsz]
-
tboldi
nagyúr
válasz
radi8tor #306927 üzenetére
Jelentem, újabb tagokkal bővült a Parkside Performance Team itthon: sarokcsiszoló + még egy 8 Ah aksi + smart töltő
Az indíttatás az volt, hogy múlt pénteken lengőkarcsere közben jó lett volna, ha vittünk volna magunkkal.
Persze megoldottuk nélküle is (Szoszo94 és a műhely tulaja közreműködésével), de legközelebb könnyebb/gyorsabb lesz ezzel.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz
radi8tor #306902 üzenetére
Nem látható, szerintem meg volt nekik valahonnan.
Edit.: komolyan mondom meg fogom változtatni ha megismételjük ezt… aki fontos azzal úgyis iMessage-en kommunikálok.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- bohlnorbi károsultjai
- Samsung LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gaming notebook topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...