Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- DUNE médialejátszók topicja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskokó
veterán
válasz
Puffocska #71748 üzenetére
A metamaskot a BSC hálózattal kell összekötni, és onnantól elvileg van kontakt a sima Binance Walleteddel is jó, vagy A Trust Wallettet használd alapból azt tuti lehet Metahoz csatolni
De lehet hülyeséget mondok én is csak mostanában néztem rá erre, de véghez vinni még nem volt időm. Egyenlőre csináltam Metamaskot és Uniswapot amiket össze kötöttem. Rám is a Binance és Metamask összecsatolás vár. A Binance Help-nél keress rá a How to-ra 2 leírást is dobni fog, csak most melóból nem tudom linkelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Hyundai, Kia topik
- Politikai mémek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nők, nőügyek (18+)
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Autós topik
- További aktív témák...
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, EliteDesk 800 G3 i3-6100T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- iKing.Hu - Apple Macbook Air 13 M1 - 2020 - Használt, megkímélt
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Az összes minőségi RTX GAMER laptop megtekintéséhez nézzen be hozzánk! Eredeti licencek, antivírusok
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest