Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
3800+
őstag
válasz llacee #72997 üzenetére
Szia!
Köszönöm végül lefutott szépen és éjjel már kikapart 20 db RTM-et. Bár nekem annyira nem megérős a dolog ha villanyt is beleszámolom, csak kipróbáltam. +80-100W fogyasztás generál a miner progi, ez nem az intelesek bulija.
MSI Z370-A PRO, XFX 6700XT, Intel i7-8700, AIO, 2x8+2x16 GB 2400Mhz
-
törölt tag
válasz RealTedMosby #72996 üzenetére
Oké, a solo bányászatot kevertem bele már hajnalban, ahhoz meg kell várni.
Akkor viszont egyértelműen a pool volt problémás. A tárca viszont biztosan nem. -
llacee
őstag
küldj pm-ben egy elérhetőséget és átküldöm
Egy érdekességet tapasztaltam
i7 8700 nagyjából 700-as átlagot hoz.
Asztali kis ryzen 4700u 900-at, leszabályozva, hogy ne tekerje nagyon a ventillátort.
Ha csak az i7 megy akkor 700-800 átlag a poolon, ha csak az ryzen pár órát 900-az átlag a poolon, ha mind a kettő megy 1000 az átlag a poolon több óra után....[ Szerkesztve ]
-
Danex
addikt
-
Frozen
addikt
bőven elég ha megy egy 5x vagy egy 10x nem kell egyből nagyban gondolkozni.
100-200 érmét ha felszorzol már az is nagyon szép összeg /hó
egyébként érdemes megnézni mennyin indult el márciusban a projekt és hova jutott el már ment egy szépet idővel meglátjuk mire mennek minden esetben nem kicsi projekt 150-200btc tökévelHa már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
Frozen
addikt
-
MPowerPH
félisten
Nem nagyon jon delutan ota az utalas a zelcore walletemre. Pedig a minert latom es irja is, mennyit kuldott ki.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
cyberdog
tag
[Bulba]Szerintem UEFI gikszer lesz, hasonlóan jártam én is az RX5500Xt-vel, pedig az nem mai kártya, az istennek nem akart működni az FX deszkával.
[ Szerkesztve ]
-
-Gabesz-
senior tag
válasz MPowerPH #72957 üzenetére
Van az Rplant-nak is egy bányász progija, hasonló a másikhoz.
Ebben is van avx2 és avx512 is. 512-őt indítva ez is avx2-vel indul el. szóval ebbe bele törődöm.
Ez amúgy 100%-on tartja a procit. -
Bulba
újonc
Sziasztok. Hozzájutottam egy Rog Strix 6600xt-hez ami szűz win 10 után driver telepítés közben eldobja magát és nem ad jelet. Ameddig nincs driver működik, viszont ventillátorok is csak addig pörögnek fel ameddig bootscreen van. Reinstall sokadjára, összes driver végigpróbálva, de az eredmény ugyanaz... Lehet, hogy régi alaplap miatt? AM3+ FX990 Sabertooth v2 lap 8350-el, 650w táppal. Másik kártyával (HD7970) tökéletes.
-
EQMontoya
veterán
válasz goodboy007 #72966 üzenetére
Siman szerintem, en is egy zen1 alapú threadrippert tervezek meg befogni
Same rules apply!
-
goodboy007
senior tag
Zen 1-gyel lehet/érdemes bányászni vagy az túl gyenge az RTM-hez?
"propriocepció és peroneus aktiváció a kulcsszó, mert az emelést nem előzi meg excentrikus kontrakció, magyarul stretch-reflex vagy miotatikus (excentrikus megnyúlási) reflex." - Zola007
-
Pietrosz
addikt
Hiveos elmegy akármilyen pendriveról? Rendeltem egy 3900X-et a 3100 helyett, de vétek lenne eladni, alá dobnék egy low budget lapot meg van itt elfekvőbe egy 4 gigás ram, aztán hadd menjen. 1 hónapos roi nem lenne rossz
-
2018
senior tag
Az r pool már nem igazán akarja kijelezni mennyi lett kiküldve rtm. Tartósan 0. De a géphez megyek a wallet hízik folyamatosan.
-
Frozen
addikt
valaki vágja ezt a smartnodot hogy lehet lekötni?
igazából nekem ez volna a legjobb megoldásHa már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
-Gabesz-
senior tag
válasz MPowerPH #72957 üzenetére
Próbáltam már azt is, valami más lehet az ok. Pedig a txt szerint a HEDT avx512-vel lenne optimális. Leszedtem régebbi verziót, ott is így indul el avx2-vel, hiába indítom az avx512 paranccsal.
4,2Ghz-en nézegettem, úgy avx2-vel true average 3800-4000 között tesztel.
A gép alapból sokat eszik, falból idle 140w körül, bányászva meg 280w körül. Max terhelésnél fölé mehet kicsit. Fogyi mérőn van a gép.Amúgy hűthető még 4,8 is és talán 5ghz is, de elszáll a fogyasztás.
4,2Ghz meg lehet kevésnek hangzik, de azért még ott is 25e pont körül van a cbr23. -
MPowerPH
félisten
válasz -Gabesz- #72956 üzenetére
Probald meg ujra leszedni. Nekem attol javult meg. 10980XE itt hogy termel? Fogyasztas hogy alakul?
Nalam ezzel a setuppal, csovon olyan 230W korul zabalna, ez alatt megall 160W -bol.
Az enyem most szepen megindult, mar a megfelelo utasitaskeszlettel.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
Frozen
addikt
válasz MPowerPH #72953 üzenetére
ezért turom ,negyed gázon a rigben, a cpu ugy is felveszi azt a 20-30 wattot akkor már dolgozon is valamit ennyiből igaz hogy nem sokat hozz ,de akármennyi jön ingyen van
Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
Danex
addikt
válasz MPowerPH #72948 üzenetére
jó mondjuk ennyi erővel minden 3223535ezred dolláros coinból lehetne vásárolni 1 dollárért és akkor tuti dollármiliomos lesz az ember.
Ez egy 1160. (nagyságát tekintve) shitcoin amit most éppen megéri túrni, összesen 8 millió $-t ért az egész, az elmúlt 24 órában a 100e $-t sem érte el a kereskedett összeg. Mondhatni egy amerikai szoftverfejlesztő éves bérével majdnem duplájára lehetne pumpolni a coin értékét.
(300e $-ból lett 0.005$-ból 0.014$ az értéke, ez ugyan úgy vissza felé is elsülhet és minél több ember fogja bányászni annál nagyobb lesz a várható kínálat... a coin eddig jelentős mértékben lockolva volt, mivel viszonylag értelmes hozamot hozott (stake).
Nagy név nincs mögötte tudtommal és semmi különleges nincs amit más coin ne tudna.
Persze ez is csak egy vélemény, a Chia-ról se gondolta senki, hogy 1600$-ról fog indulni -
MPowerPH
félisten
válasz rumkola #72941 üzenetére
Valami bug lehetett. Letoltottem ujra, most okes, azt hivja be. At is konfiguralom.
Eleg jol adja, 4.6GHz 1,2V, bar megnezem meg alacsonyabb fesszel is. Lehet marad a Zen3.
2018: Szerintem is vetek eladni. Ha bebukik nem az a par Watt aram banja. A $6 /nap meg nem tudom, kinek szamit, abbol nem lesz GTR.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
2018
senior tag
válasz Frozen #72943 üzenetére
En csak gyujtom. Varok hogy kilojon az arfolyam. Hany darab banyaszhato osszesen ebbol a coinbol? A btc arfolyamat lekoveti teljesen az rtm. Nem tudom mikor adnam el, akkor sem az osszeset. De az jol esne ha 1000 dollar lenne 1 db rtm idovel. Mindekozben visszajott a ket 3080 ara ma. Eth banyabol.
[ Szerkesztve ]
-
Frozen
addikt
egész jól halad a dolog nálam már van 100 rtm tegnap este óta negyed gázon hogy ne fogyaszon többet a proci mint amit alapból felvenne
poocoinra kellene kilistáztatni és akkor mehetne a metamaskra is
Kiváncsi leszek fel fog e menni az árfolyam ha igen akkor nagyott lehet majd kaszálni hihiHa már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
-
Danex
addikt
válasz ImpersonatoR #72927 üzenetére
BTC utalás szerintem drága lesz (az a egyik legdrágább) itt megnézhetitek melyik coinnál mi az utalási költség és mennyi a minimum mennyiség
-
-Gabesz-
senior tag
válasz MPowerPH #72928 üzenetére
Én lefutattam a 80 perces tunet 4,8Ghz all core mellett, aztán csináltam egy low Vcore profilt 4,2Ghz all core, Vcore minimum mellett és lefuttattam a teljes Tunet.
A 2 végeredmény 4-5 helyen eltérő lett.ImpersonatoR: [link] úgy tűnik pool nélkül is megfelelően működik
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz -Gabesz- #72923 üzenetére
Pool -t én nem néztem.
Annak mi a linkje vagy azt, hogy lehet megnézni?
En Zelcore ban latom h érkezik az RTM óránként.
Zelcore rol simán ki tudtam utalni southxchange.com. (5 perc alatt megjött).
Southxchange -en már át tudtam váltani BTC -re.
Majd meg onnan kell kiutalnom csak meg nincs meg a minimum ez lesz az utolsó lépés.
-
-Gabesz-
senior tag
válasz ImpersonatoR #72919 üzenetére
Ezt majd én is kipróbálom.
Én most éjjel indítottam el a projektet. Zelcore van fent a gépemen és úgy tűnik óránként érkezik rá RTM, viszont az Rplant pool-on meg nem látni semmit a címem alatt, "0 workers"
Lehet az lassabban frissül?
-
MPowerPH
félisten
Megy a raptoreum wallet is, csak meg kellett varni a sync -et.
Igazabol ez nem az a coin, amit erdemes atvaltani, szoval en nem is rugozok rajta. Szerintem erdemesebb tartani, hatha... Ha meg buko, ne mar az a napi par dollar fajjon.Don't Tread On Me
-
-
addikt
válasz Frozen #72916 üzenetére
Ezt gondolom nekem szántad válasznak.
southxchange.com -ra regisztráltam végül is a listából.
Sikerült kiutalnom Zelcore rol. 532 RTM -et.
Elvileg meg is jelent a walletemben SouthExchange n (incoming)
Raptoreum 0.00000000
Incoming: 532.0000000 ≈ 0.000119700 BTCStatus Unconfirmed
Ha átvált/megjött szolok.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Frozen #72913 üzenetére
Dehogynem tud küldeni rá.
De te akkor látod a tárcádban, ha az frissítve van a küldés-feldolgozás időpontjáig.A blokkláncot felfoghatod egy idővonalnak. Van a múlt (jelen időpontnál régebbi blokkok) és a jelen (az éppen aktuális feldolgozásra váró blokk)
A pool-on folyamatosan szinkronban van a tárca a blokklánccal.
A mikor a pool a saját tárcájáról neked mondjuk 100RTM-et el akar küldeni (mert mondjuk összegyült ennyi és így kérted a kiutalást) akkor ezt beviszi egy blokkba. Legyen mondjuk ez csak hasraütésre a 185713-as blokk. Ebbe a blokkba mások tranzakciói is belekerülnek még. Aztán ezt a 185713-as blokkot feldolgozzák bányászok. Amikor "x" számú megerősítés megtörténik (nem tudom fejből ez RTM esetében mennyi) akkor az adott blokk véglegessé válik és bekerül a blokkláncba a 185713-as blokk. Minden olyan tárca, amelyik ezután folyamatos frissülés közben letölti ezt a blokkot is, tudni fog erről a tranzakcióról.
Ergo, ha a saját tárcádat felfrissíted (akármikor) és ahogy töltögeti be a blokkokat a láncból, amikor elér a 185713-as blokkhoz, akkor felismeri (private-public key alapján), hogy ez hozzá tartozik és megjeleníti az tranzakciót neked.Ugyanígy megy amikor te akarsz küldeni. Friss kell hogy legyen a tárcád, mert csak akkor tudja, hogy melyik lenne a következő blokk és a saját tranzakcióját is belerakja egy új, következő blokkba aztán megy a node-okhoz. Aztán ezt a blokkot feldolgozzák a bányászok, megerősítés, stb... szóval így lesz ez végtelen történet.
A bányászok csak encrypt-álják és befűzik az új blokkokat a láncba. Ezért kapnak kis alamizsnát. Dióhéjban.
Amúgy alapvetően a blokklánc lényege ennél sokkal több, nem játékpénzek ide-oda utalgatására találták ki. Csak ez a coin játék is ezt használja. Szerintem érdemes utánnaolvasni mi is ez, mert rengeteg helyen használják és piszok jó cucc. Már akit érdekel, de mostanra az informatika fontos része lett.
[ Szerkesztve ]
-
Frozen
addikt
itt vannak a váltok elvileg ,most el kell ugranom itthonról nem tudom kiprobálni ha esetleg valamelyiket kiprobálod dobj majd egy leirást róla és hogy milyen légyszi köszi
[ Szerkesztve ]
Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
addikt
-
Frozen
addikt
szerintem teljesen felesleges minden egyes bányászatra külön topikot nyitni ez az én véleményem. (ha igen akkor a topik címét is ki lehetne cserlni hogy altok és stb bányászata és ki lehetne külön nevezni csak eth csoportnak ami eddigiek szerint decemberbe be is fejezödik)
Egyébként a pénzre váltás kivétel kérdést megoldotta már valaki?
PeachMan
igazad lehet most reggel küldtem rá 1rtm et és meg is érkezet csak az a kérdés hogy ha offline a tárca akkor a pool sem tud vajon rá küldeni ? mert akkor ép nincs beszinkronizálva kopra?[ Szerkesztve ]
-
aerosmith
őstag
Lehet hogy felesleges pár hét múlva úgyis bedől.
-
MODERÁTOR
Legyen a CPU-s bányászatnak is újabb topik mint chia esetén? talán jobban átlátható lesz és egy helyen lesznek az okosságok.
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
törölt tag
válasz #68216320 #72907 üzenetére
Direkt lecsekkoltam, az itt jelzett wallet address létezik csak éppen nem történt rá utalás.
[link]
Szóval a tárca létrehozta az address-t és amint szinkronizálódott teljesen, be is került a blokkláncba. Elérhető, működőképes. Ergo a tárca hibátlan. Szerintem az volt, hogy nem hagytad szinkronizálni és úgy kezdted el a bányászatot. Így viszont a pool nem tudott azonosítani sem. Amit a szikronizáció előtt dolgozott a géped, az ment a levesbe. -
törölt tag
válasz Frozen #72901 üzenetére
"A másikat előbb nyitottam meg azt megint kellett neki egy 2% szinkron kész vicc"
Tisztában vagy vele, hogy mit csinál ez a tárca? Szerintem nem.
Ez a tárca tökéletesen működik, ezt használom és elsőre jól működött.
Tehát egyértelműen vagy user error volt vagy a pool volt rossz. Azt írtad másik pool-t is választottál.
Az webes tárcákat pedig felesleges összehasonlítani ezzel a tárcával. Ugyanis amíg ezzel a wallet-al a tárca adataidat a saját gépeden tárolod (wallet.dat), addig a webfelületen ezt a tárcád tulajdonosa tárolja (aki nem te vagy), aki a háttérben tök ugyanezt a tárcát futtatja, ami neked nem sikerült.[ Szerkesztve ]
-
Pietrosz
addikt
Egy kis benchmark:
3900MHz (alap) 1378 true avg 956 pool avg
4275MHz 1491 true avg 1030 pool avg.
ram 2*8gb cl16 3200MHz -
Dare2Live
félisten
gondoltam kipróbálom egy 8700el
wallet megvan, tune lefutott, de akármilyen poolt próbálok olyat dob hogy:
stratum_recv_line failedkb a walletet írtam be nem tudom mit lehet rajta elrontani.
@setlocal enableextensions
@cd /d "%~dp0"
:loop
cpuminer-avx2.exe -a gr -o stratum+tcp://r-pool.net:3008 -u RVweCUHrQeQcx5DSAGv4FCfLBMRGV6wfAq
timeout 5 > NUL
goto looppause
vkinek vmi öttlete? már firewallhoz is hozzáadtam mint kivételt hátha az a gondja....
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Frozen
addikt
válasz #68216320 #72899 üzenetére
nem a tárca hibája ,hogy nem létezik a cím?
Poolon mit tudsz állítani? semmit ami alapból benne van kicseréltem a wallet címre ahogy a leírásban is volt nem egy nagy durranás 6-7 óra alatt 1db rtm nem kaptam meg...
lehet másnál jó. A zelnél legalább nincs szinkronizáció ,megérkezik a coin is stb...
A másikat előbb nyitottam meg azt megint kellett neki egy 2% szinkron kész viccHa már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Autós topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- EAFC 25
- Crypto Trade
- Házimozi belépő szinten
- Facebook és Messenger
- Reklámblokkolók topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
- Xbox Series X 1TB lemezes 1 ÉV GARANCIA / AJÁNDÉK
- HP Gaming V3 I Intel Core I5 3470 I GTX 1050 2GB I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS I
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest