Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Projektor topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ff-thomas #20150 üzenetére
Valahol 16.9 környékén törölték el a Windows driver-ből a BIOS aláírás ellenőrzést, a 16.7-est (a pontos fordulópontot most nem mondom meg, de azt hiszem egy 16.8 Beta/Hotfix verzió volt) nem fog betöltődni, ha szerkeszted (és nem írja neked alá az AMD, amit itt nyilván nem opció...).
A Linux most passz, ott az amdgpu driver szerintem csak figyelmeztet, de nem tilt, az amdgpu-pro pedig talán tilt is, de akkor gondolom hasonlóan feloldották már a korlátozást szeptember körül.Amit a méretekről írt a Mester, az szerintem irreleváns.
1: Ha magadnak olvasod ki a BIOS-t és 512Kb lesz, majd ugyan azzal az atiflash-el írod vissza is ugyan arra a kártyára, akkor ez nem lehet gond (hacsak nem pont a második 256Kb megléte zavarja össze a szerkesztő programot).
2: Először én is aggódtam a kérdésen, mikor még mások BIOS-ait töltögettem le, amik 256Kb-osak voltak, nekem pedig 512Kb-t olvasott ki backup-nak, de mivel azok működtek mindenkinék, később én is szándékosan olyat csináltam magamnak (mert további információ hiányában azt is mérlegeltem, talán nem véletlenül flash-elik mások csak az első 256Kb-t -> azóta sem nyomoztam ki az igazságot, de "ami működik, azt nem kell megjavítani").
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Tőzsde és gazdaság
- Politika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- iPhone topik
- Formula-1
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Projektor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Részletfizetés elérhető -noblechairs ICON Series Real Leather Gaming Chair - Midnight Blue/Graphite
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest