Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Mesterlovesz
üzenetére
Mennyi időt töltesz pool váltogatásokkal? Vagy milyen gyakran szoktad váltogatni / ellenőrizni őket? Mert ugye a "superpoolok" előnye, hogy nem kell vele foglalkozni. És ha túl gyakran kell ránézni (amit nem mindenki tud megtenni napközben), akkor akár rosszabbul is ki lehet jönni ha az ember maga kezeli a dolgokat.
-
t72killer
titán
Szép, rendezett darab a távol-keletről (a leírást sajna nem értem
):
Ill egy rokon hátulról:

Kérdés1: nem kéne földelni az alaplapot ill az alu vázat?
Kérdés2: a 2. képből ki tudja bogarászni vki, mivel vannak a grafkarik hátul rögzítve? -
Zlcsi
senior tag
azt hogy lehet ha két kártyát két külön cgminerrel akarom futtatni?
-
-
oleslie
aktív tag
Azért az, ami most a krakenen történt felvet egy kérdést. Átmenetileg bafgyasztották az utalásokat, biztos nincs összefüggés, hogy ez pont az előtt történt, hogy bezárt a gox, és zuhant az árfolyam, aztán amikor visszakapaszkodott, feloldották ...
Remélem, csak rémeket látok, és nem bennfentes kereskedés esete forog fenn. -
kicsiii
tag
Na ma reggelre nekem 3 nap után végre "sent" státuszba került a sepa a krakenen.
-
oleslie
aktív tag
válasz
Overlocker
üzenetére
Mi jelent az nálad, hogy 'nagy'? Nekem 5-20 között ingadozik. stat
-
t72killer
titán
-
-
TooCool
aktív tag
Átállítottam a vasakat cleverre. Lássuk mit mutat.
-
oleslie
aktív tag
válasz
Mesterlovesz
üzenetére
Nah, van remény. A hétfő reggeli utalásom státusza 'pending' -ről 'sent' -re változott

-
asaca
tag
Geller_1972 te most merre vagy?
-
TooCool
aktív tag
A clever-nek nincs esetleg valami hasonló app-ja?
-
Tenken
őstag
1 db risert nem tud nélkülözni valaki BP-en?
-
oleslie
aktív tag
válasz
Overlocker
üzenetére
Nincs semmi baj a cleverrel. Tegnap este f8-kor hagytam ott a middle-t (most már végleg)
Last 24h Profits 0.02026865 BTC
19:30 - 08:55 közötti időszakra, azért ez annyira nem rossz, 4.2MH/s -re (reject 5-20 között változik, de lesz@rom, tetű middle tegnap délutántól szinte semmit nem hozott a konyhára) -
asaca
tag
Fedoráztam egy kicsit.hát nem az igazi.Állok vissza a middlére.
-
Na middle-n buktam..(éjszaka) vagyis visszaírtam a btc címem (mert clevert próbáltam..) és bebaszott elé a cgwatcher 3db kérdőjelet, persze hogy nem kaptam meg a pénzt...
-
válasz
pappkarcsi
üzenetére
Tetszik a BTC/EUR árfolyam irányvonala (435EUR). Még emelkedjen 150 - 160 EUR-t ebben az ütemben és nagyon boldog leszek. Ja és maradjon is ott , legalábbis ne menjen lejebb

-
GG888
senior tag
válasz
Victoryus
üzenetére
Én személy szerint a tc után írnám, de tudtommal nincs jelentősége

És a duplikált értékeknek sincs értelme, ha mindkét kártyádnak ugyanazt akarod adni, akkor elég 1szer megadni a paraméter értékét.
cgminer.exe --scrypt -o stratum+tcp://us.clevermining.com:3333 -u abcd -p x -g 1 -I 18 -w 256 --lookup-gap 2 --thread-concurrency 7168 --expiry 1 --scan-time 1
-
-
joshy1984
tag
válasz
Mesterlovesz
üzenetére
Pls keep us updated!
-
t72killer
titán
Egy bányászkérdés: bányászik vki Powercolor 290x-el (referencia kari, elpida RAM-okkal)? Korábbi generációkról az vt a közvélekedés, hogy lassabbak mint pl az ASUS. Esetleg segít ezen egy bioscsere? (Azért kérdem, mert találtam használt powercolor karikat civilizált áron)
-
Zlcsi
senior tag
a bitstamp-et próbálta valaki?
lehet át kell oda állni ha baszakszik a kraken?
-
Zlcsi
senior tag
hát ez a clever sem hoz túl jól 0,009 / 1mhs
ki hol tolja mostanában ami jobban hoz?
-
Mesterlovesz
aktív tag
válasz
pappkarcsi
üzenetére
Jaja, csakhát nekem is még mindig pending a hétfő hajnali utalásom, pedig általában 1-2 nap alatt megjön! Remélem holnap reggelre a számlámon lesz, mert különben busszal megyek be Pestre! 8(
-
gergomiho
tag
válasz
Mesterlovesz
üzenetére
Csak annyiba helyesbitenek h a bitcoin cimre utalja a BTC-t ne a private keyre, oda nem fogja engedni. A private key az majd az elkolteshez kell.
-
Geller72
veterán
válasz
pappkarcsi
üzenetére
Itt. Minden coinnak csak egyfajta offline walletje van. A bitcoin desktop walletet töltsd le. Szinkronizálni fog, nagyon sokáig. És letölt cca 14 GB-ot. Le lehet jelszavazni, a dat fájlt pedig ugyanugy le lehet menteni bármire és vissza is lehet tölteni egy másik gép másik walletjébe akár. Íg is lehet.
-
pappkarcsi
senior tag
válasz
Mesterlovesz
üzenetére
Köszönöm!

Közben 405€ felett vált a kraken
-
Mesterlovesz
aktív tag
válasz
pappkarcsi
üzenetére
bitaddress.org itt generálsz egy walletet, elmented printscreen-nel, vagy egyéb technikával (bullzip printer pl.), a mentést ráteszed 1-2-3-4 sd kártyára, pendrive-ra, kinyomtatod, stb, aztán letörlöd (a kukából is) az online gépedről ezt az egészet. Ezután elutalod a generált private key-re a BTC-det. Ez lesz az offline wallet-ed, amit a hackerek nem fognak tudni ellopni tőled míg a géped neten van.
-
Mesterlovesz
aktív tag
Nekem csak az fáj az egészben, hogy minden újság tőzsdének emlegeti a VÁLTÓkat. Ezen cégek egyike sem tőzsde rendszerben működik, mivel a Bitcoin nem egy cég és az egyes egységek nem tőzsdei részvények. Bár gondolom a zugfirkásznak érdeke tőzsdét emlegetni, hiszen Magyarországon a tőzsde nagyrészt a spekulációval, a nagy veszteség lehetőségével, a szerencsejátékkal függ össze, míg egy egyszerű pénzváltó emlegetése nem indít be feltétlenül negatív reakciót az emberekben.
Szomorú, hogy a Gox bukott, de azért lássuk be, hogyha én 1 hónap alatt rájöttem csak az itteni meg 1 két külföldi chat olvasása után, hogy hogyan lehet lekövetni egy kiutalt érme útját (blockchain) akkor azt egy ilyen nagy forgalmat bonyolító váltónak alapból tanítania kellene a support-jának, nem?? A visszaigazolás CSAK a txid alapján nem 100%-os, de a Blockchain ilyen szempontból "mindenható" mert a kiutalás címét beírva látszik, hogy elment az összeg és a másik fél akár már fel is használta! Ez (mostmár) számomra is egyértelmű, akkor náluk ez miért nem volt az?
Nem volt pl. nyilvántartás, rovancs nap, hét, hó végén amiben látszott volna, hogy hűha, nincs is annyi pénzünk mint amennyinek kellene lennie!!! Hová tűnt vajon?? -
Geller72
veterán
-
gergomiho
tag
SecondMarket nyarra igeri a regulalt btc valtot, fedezettel mogotte, az pedig eleg eros ceg.
-
-
musztiii
tag
Elkezdtem szedni valami új coint és 530 megerősítés kell neki

a block time 1 perc, így 500 perc-->több mint 8 óra egy block confirmeddé nyilvánítása. Ha folyamatosan ezen menne a gép akkor oké, egy idő után folyamatosan kapom, de mivel váltogatok, honnan tudjam, hogy 1 nap múlva is jó lesz még az árfolyam :S a top 3 pool összesen last 24 órában kb 800 blockot szedett ki...Ennyire azért nem kellene félnie a coinnak, hogy olyan összeget ad át ami végül orphane...
Más:
Ha egy pcie 1,0 ás sínem van a lapon, de powered riserrel kötöm a gépre, akkor is csak 75 wattot vesz fel onnan?Mert végülis akkor nem az alaplapról kapja az áramot, tehát akár felvehet 150-et is nem? -
oleslie
aktív tag
"...A document has surfaced suggesting that troubled Japan-based bitcoin exchange Mt. Gox will close for one month as part of a four-step rebranding plan..."
Mi a rücskös f*sz? Most ezek komolyan abban gondolkoznak, hogy akad még olyan balek, aki ezek után rájuk bízna akár egy rozsdás szöget?ez viccnek is rosz:
"..According to the leak, Mt. Gox has lost close to 744,408 BTC or $350m at current prices, and faces an unconfirmed additional $55m in fiat liabilities. The company suggests that theft related to transaction malleability has been ongoing for several years, but was not reported by the company..." -
Geller72
veterán
Vajon a middlén most kinek számolunk?.
. Ezt nem hiszem el..

-
Geller72
veterán
válasz
doku77
üzenetére
Nincs ezzel semmi gond, csupán azt kell megvárni, hogy azok a váltók, akik pénzre is váltanak, milyen megoldást találnak a problémára. Egészen biztos, hogy találnak, csak idő kérdése, hogy mikor. Amúgy mellesleg a Kraken mai forgalma BTC-ben kifejezve több mint a kétszerese, mint egy átlagos napon. Azaz ha valakik el akarták adni a coinjukat, azt valakinek - kétszer annyit mint általában - meg is kellett vennie. És ha ekkora bizalom van a dologban, akkor úgy gondolom, hogy nincs okunk különösebb idegeskedésre.

-
Geller72
veterán
Személy szerint minden kollégának azt tudom javasolni, hogy amennyiben már meglévő, BTC-ben tartott nyereségét, vagy a kereskedéshez használt "pénzét" pár napra utalja át offline walletbe, amíg tisztulnak a dolgok. Nekem is pont most kellene belőle kiutalnom, mint egy falat kenyér annyira kellene, de inkább visszatartom, mielőtt még valami probléma lépne fel. A meglévő és már nem visszavonható kifizetéseket szerintem hagyjátok, ellene tenni ha már nem lehet, akkor felesleges idegeskedni, de újat már ne kezdeményezzetek. A multipoolos wallet adresseket is állítsátok át az offline-ra. Nem kell futnia a walletnek, a következő szinkronizálásnál jóváírja a kiutalt összeget. Ez az én véleményem, természetesen tegyetek saját belátásotok szerint.

-
oleslie
aktív tag
válasz
doku77
üzenetére
a 4 napot afkorsz, de a pending-et nem tudom megérteni. Még el sem indították az utalást, különben sent lenne. Valami biztos nem kerek a rencerükben. Egy múltheti utalásom még most is sent állapotban van success helyett, pedig már el is költöttem azt a pénzt (lehet nem kellett volna ennyire sietni azzal az elköltéssel?)
-
válasz
Overlocker
üzenetére
Elindítottam, 37% reject a 280x-ekkel, azt hiszem ezt hagyom..

-
Geller72
veterán
Csak tudod a pontatlan információközlés rosszabb, mintha kussba marad és elmegy a haverokkal elszívni egy dudát. Mert ebből az jött le, mint az öcsémnek is kb. Ma beszéltünk telefonon (Angliában él) és kérdezte, hogy éppen mit csinálok. A válaszom a bitcoinnal és úgy általában a bányászattal volt kapcsolatos. Mire ő kezdte felvezetni, hogy mekkora láma vagyok, hogy pont akkor kezdek bele valamibe, amikor minden média megírta, hogy ennek annyi. Mert a legnagyobb, legfontosabb váltó is, az "egyetlen" megomlott, és ez egyértelmű bizonyítéka annak, hogy az egész ügy halott. A zujságírók is megmondták a zindexen, meg a zorigón. Többféleképpen lehet közölni egy hírt, aminek evidens, hogy többféle hatása lehet. Ez a nem mindegy.

-
-
HSM
félisten
Ezt írták: [link]
Pont ez a baj, hogy ha már publikálsz valamit, akkor nem ártana azért felelősséget vállalni, mert azt emberek el fogják olvasni, és ha nem értenek hozzá, elhiszik.Ha pedig valakinek ez a szenny írás az első Bitcoinos információja, hát...

De egyébként a szövegezés is borzalmas. -
doku77
csendes tag
Két napja "Pending" státuszba van Krakenen a Sepa kifizetésem,eddíg megjött másnapra mindíg,érdekes

-
Valahogy ma már nekem se akarja adni a middle..

Úgy látom reggelek a clever-re..
-
joshy1984
tag
válasz
folditomi
üzenetére
7-8% nalam az osszevont clever reject. A 280x-eknek jot tett a --expiry 1 es a --scan-time 1, igy kb 4% reject. a 270x-ek viszont 10% koruli rejecttel mennek barmit allitok... Osszessegeben viszont clever megtossza a tolvaj middle bandat. (Mondom ezt ugy h anno nagy middle fan voltam)
-
Geller72
veterán
Várható volt, hogy felhasználják az mtgox bukását - amolyan példa statuálásra. Félelem keltésre. Én úgy gondolom, hogy amíg a userek bíznak a dologban (és miért ne bíznának, hisz érdekük, mert benne van a pénzük) addig nincs komolyabb ok az aggodalomra. Ha ezt a nehéz időszakot túléli, akkor viszont úgy gondolom, hogy semmi nem lesz, ami elpusztítja. Itt alapvetően a bizalom hiánya az, ami probléma lehet. Itt jöhet a képbe egy bank, ami mondjuk fedezetet kínál. Ha én mondjuk a PayPal helyében lennék, most lépnék egy bátrat. Megvan hozzá a hátterük, most pénzük is lenne. Valamint, ha Kína nem állna ilyen hülyén az egészhez, (az államapparátus, nem az egyének) nekik hatalmas pénztartalékuk van egy ilyen kezdeményezéshez is. Most valahogy azért örülök, hogy nem erőltettem a Gox-os validációmat..
. -
kicsiii
tag
válasz
Geller72
üzenetére
Nekem minden más nagyon szépen működik, csak a clever az egyetlen, ami rengeteg rejectel dolgozik, de ha a többiek is ezt mondják, hogy ez nem olyan nagy baj, akkor lehet ráállok akkor is... És ha jól tudom a clevernek csak egy szervere van...
A Pinget hogy tudom megnézni?(Lehet hülye kérdés, de nem is tudtam, hogy lehet pinget nézni ezekkel a szerverekkel!?)
Netem 15/5, mert ide semmit nem hoznak, ahól lakom, csak tányéros T-Home... Borzalom...
Nestor16: Már én is regeltem pár napja, de még sorbanállás va. Viszont arra én is nagyon kíváncsi vagyok!
-
Zlcsi
senior tag
ez index "cím oldalán" magyarul a tetején
-
Zlcsi
senior tag
válasz
Geller72
üzenetére
a cleveren nektek mennyi idő szokott lenni amíg frissít az oldal ahol a te teljesítményedet mutatják?
mert már 3 órája nem látja/ nem írja ki két kártyám teljesítményét amit most raktam át rá
Geller:
hát szépen kifagy 24k körüligazából jó ez így 710 felé sehol nem írják neten a gigabyt 280-ast
-
szobipeti199
tag
válasz
nordenrena
üzenetére
Tudnál küldeni egy linket ahol leírják a cg miner használatát? Én kerestem neten de nem találtam. Esetleg elmagyaráznád nekem? Privátban akár. Köszönöm szépen!
-
-
Nestor16
senior tag
válasz
kicsiii
üzenetére
Még a https://poolwarz.com/-t várom, hogy regisztrálhassak, már csak ~295 emberkét ír előttem, optimális reményeket fűzök hozzá. Igaz kevés róla itt a szóbeszéd.
-
nordenrena
csendes tag
válasz
szobipeti199
üzenetére
"Réges-rég egy messzi-messzi galaxisban" egy hónappal ezelőtt én is a GUI-val kezdtem. De utána gyorsan átszoktam a cgminerre. Nem ördöngősség. Simán megtanulod azt is kezelni, mint bármelyik másik progit és kevesebb vele a gubanc.
És nem egy programozó géniusz vagyok.
-
kicsiii
tag
válasz
Geller72
üzenetére
Igen, ahogy számoltam, nekem sem hozza az elvártakat. sőőt
Viszton sokan használják a clevert, ami elvileg jól működik, de nekem a cleveren 60% a rejectem!?! 
Ezért nem merem használni. De mi más használnék? Használjak Szerintetek?
www.megamultipool.com
www.multipool.us
http://wafflepool.com/
Clever? DE miért az a sok reject??Ezeket ismerem, amik olyan megbízhatóbbak kőzé tartozik!?
-
Geller72
veterán
Most pont nem a legjobb grafikont szúrtam be, mert ahogy nézem, a middle szervere (front-end) éppen áll...

-
Geller72
veterán
válasz
kicsiii
üzenetére
Úgy szar, ahogyvan. Már legalább két napja a felét sem hozza az általam elvártnak. Más napokon ilyenkorra a mostaninak több mint a fele meg szokott lenni. Tegnap annyit kaptam két napra, mint átlag napokon az egyre. A mai éjjelt még rászánom.
A teljes poolra kivetítve az unex aránya a ballanszhoz képest így viszonyul:

Az enyém majdnem mindig így:

ebben az a nem vicces, hogy ha megnézzük az arányokat, az én arányom nevetségesen rosszul mutat a komplett poolhoz képest. A pool ugye egy nagy egész átlaga. És ez kb. majdnem mindig ilyen. Az egyéni eredményem pedig retek ehhez képest, de legjobb esetben is a ballanszom fele az unex. A poolban, ahogy látszik is, a hatoda. És ez szerintem nagyon nem jól van így.
-
Geller72
veterán
válasz
szobipeti199
üzenetére
Nem akarlak megsérteni.....de maradjunk annyiban, hogy ha ez neked meghaladja a képességeid, akkor inkább ne foglalkozz vele.

Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Milyen videókártyát?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Napelem
- OTP Bank topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- iPhone 12 Mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4211, 94% Akksi
- Dell Latitude 7480 14" FHD IPS, i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

):

. De lehet, hogy rosszul tudom, mindenesetre ez rémlik.