Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Itt: stratum+tcp://stratum.give-me-ltc.com:3333 Tegnap mikor a 6850-nel a másik gépen bányásztam, akkor jól mutatta.
Konfigom az 5850-hez:
color 02
cgminer --scrypt -o stratum+tcp://stratum.give-me-ltc.com:3333 -u xxxx -p xxxx --shaders 1440 --intensity 18 --worksize 256 -g 1Eladó Lego: 42139 All terrain vehicle
-
geomin
csendes tag
-
Nestor16
senior tag
-
folditomi
tag
Nekem a kifizetés egyenesen a Cryptsy deposit címére megy, mindig megérkezik, pár perc és már használhatod is. Gyorsan fizet
@buchy: Szerintem írd bele a konfigba ezt is: --gpu-vddc 1.440
Itt állítsd be azt az értéket amit szeretnél hogy tartson. Elvileg akkor nem kellene ugrabugrálnia[ Szerkesztve ]
-
oleslie
aktív tag
válasz doku77 #13842 üzenetére
a 4 napot afkorsz, de a pending-et nem tudom megérteni. Még el sem indították az utalást, különben sent lenne. Valami biztos nem kerek a rencerükben. Egy múltheti utalásom még most is sent állapotban van success helyett, pedig már el is költöttem azt a pénzt (lehet nem kellett volna ennyire sietni azzal az elköltéssel?)
Egyszerű életet élek. Ami üres megtöltöm, ami tele van kiűritem
-
Geller72
veterán
válasz doku77 #13846 üzenetére
Nincs ezzel semmi gond, csupán azt kell megvárni, hogy azok a váltók, akik pénzre is váltanak, milyen megoldást találnak a problémára. Egészen biztos, hogy találnak, csak idő kérdése, hogy mikor. Amúgy mellesleg a Kraken mai forgalma BTC-ben kifejezve több mint a kétszerese, mint egy átlagos napon. Azaz ha valakik el akarták adni a coinjukat, azt valakinek - kétszer annyit mint általában - meg is kellett vennie. És ha ekkora bizalom van a dologban, akkor úgy gondolom, hogy nincs okunk különösebb idegeskedésre.
-
Zizi123
senior tag
válasz doku77 #15696 üzenetére
En is ezt kerdeznem toled:
"Te tudod egyáltalán mit csinál a clevermining.com ????"Azert, mert:
"Ott a clever főoldalán:
"Welcome to the smartest mining pool
We auto-switch between dozens of Scrypt coins and we are the best place to convert your hashing power into Bitcoins."
"Tehat, mert ez van a fol oldalan, akkor tuti ezt csinalja?
Tehat, akkor tuti, hogy nem eppen 51%-os tamadast segitesz vegrehajtani a segitsegevel?
Tuti, hogy nem a NASA rendszeret probalod feltorni?
Tuti, hogy nem valami tomegpusztito kemiai molekulat fejlesztesz ki az amerikaiaknak/kinaiaknak/oroszoknak?Persze, hogy tuti nem, mert:
"Ott a clever főoldalán:
"Welcome to the smartest mining pool
We auto-switch between dozens of Scrypt coins and we are the best place to convert your hashing power into Bitcoins."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gaming notebook topik
- Nők, nőügyek (18+)
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Apple notebookok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest