Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
feregember
üzenetére
köszi, de ez a handbrake kellően érthető, kezelhető felületű. ha gondom lesz vele, akkor megnézem, amit ajánlottál
-
Sanyi.mTs
addikt
milyen ingyenes programot ajánlanátok videók átméretezéséhez?
találtam a gyereknek mese sorozatot, de csak 1080p-be, ami kicsit sok helyet foglal. ebből kellene 480p-s epizódokat csinálni, és az angol hangsávot is el kellene távolítani.kezdő linuxosként jó lenne egy leírás a telepítésről és egy részletesebb a program használatáról.
-
Sanyi.mTs
addikt
Köszi.
Kiírtam pendrive-ra, elkezdtem a lépéseket és a vége előtt elbizonytalanodtam: kiválasztottam az ssd (120GB) meghajtót, majd a rajta lévő összes partíciót.
Két kérdés:
- ugye nem 120GB-s lesz a fájl, hanem csak kb akkora, mint a jelenlegi rendszer, ugye?
- ha minden partíciót lementek, akkor egy másik ssd-re visszaállítva egyből használható lesz a rendszer még akkor is, ha nagyobb lesz az ssd? Tehát visszaállítja a grub-ot és minden rendszer partíciót?+1 bónusz kérdés: mi a különbség a clonezilla és rescuezilla között?
-
Sanyi.mTs
addikt
Nem rég kezdtem ismerkedni a linuxszal (mint xfce) a "játszós" laptopomon (lenovo x200)
Végre sikerült úgy ahogy beállítanom. A rendszerről szeretnék backup mentést, amivel a teljes rendszert vissza lehet állítani (egy esetleges SSD halál után) és ezt a mentést ki lehet másolni külső meghajtóra.
Az alap telepítés után Timeshift-tel csináltam mentést, de nem tudom átmásolni sehova.
Milyen progit ajánlanátok a fenti feladatra? Kérlek a telepítést, leírást szájbarágósan írjátok le, nem megy még annyira ez a téma.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini 128GB /Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 99% akku
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3925, 100% Akkumulátor
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest