- Pánik a memóriapiacon
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple MacBook
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pont ugyanezt a weboldalt találtam meg még éjszaka, nekem össze is rakta egyébként. Valami miatt tartalmi gondok vannak, szóval nem úszom meg ilyen egyszerűen. Van egyébként egy máshonnan származó .srt, de azt meg nem hajlandó a film maga mellé olvasni.
Egyébként én erre (is) egy kis Win-es progit használok
Ez nekem kimarad, nincs az a felirat, ami miatt Wint raknék fel.(#818) Fire/SOUL/CD
(#819) gregory91Nektek is köszi a javaslatokat, még nem tudom mi lesz a végleges megoldás, de itt a topikban már van 3 használható tipp, ami később is jól jöhet!
Thnx mindenkinek.

(sajnos elég kevesen használják ezt a topikot programok keresésére, pedig épp az lenne a lényege, hogy itt visszakereshető lenne, ha valakinek kell valami)
(#819) gregory91
Maga a film az egy darab, nem kell összeégetni, a feliratok vannak két részben itt az első évad 2. résznél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Arc Raiders
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Pánik a memóriapiacon
- PlayStation 3
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bioshock 2 Special Edition
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- HP EliteBook 845 G8 14" Ryzen 5 pro 5650U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Új autó elsősegély doboz 2030 augusztusig jó
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Xbox One / Xbox Series játékok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ez nekem kimarad, nincs az a felirat, ami miatt Wint raknék fel.