Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gaming notebook topik
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- RAM topik
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CES 2026: Itt a legújabb tévés tapéta
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
Én a Handbrake-et ajánlom, multiplatformos, van Windows, MacOS, Android, stb. alá is. Az elsőnek ajánlott FFmpeg-et használja. Csak amíg az FFmpeg powerusereknek van, CLI-ben kell felparaméterezni, ami a laikus usernek pain in the ass kategória, ezért a Handbrake grafikus felületet nyújt hozzá, hogy rendesen kikattintgathatók és listából legörgethetőek, kiválaszthatóak legyenek a konvertálási paraméterek, vannak benne előre legyártott sztenderd konvertálási profilok is.
Az Avidemux sem rossz, de nem ismer túl sokféle formátumot, a Shuttert nem ismerem, vagyis nekem régről az rémlik, hogy egy screenshotkészítő alkalmazás, de lehet csak én keverem össze valamivel.
A Handbraket, vagy önmagában az FFmpeg-et mindenképp érdemes megtanulni, mert mint írtam, multiplatformosak, és igazi svájcibicskái a konvertálásnak, egyszer megtanulod, utána minden OS alatt le lesz tudva minden konvertálási gondod egy egész életre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen autót vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Sandisk Extreme Portable SSD 2TB!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest