Hirdetés
- Mindenféle könyves (és olvasós) Off topic
- Modding és elektronikai kérdések
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nyomtató topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
Én a Handbrake-et ajánlom, multiplatformos, van Windows, MacOS, Android, stb. alá is. Az elsőnek ajánlott FFmpeg-et használja. Csak amíg az FFmpeg powerusereknek van, CLI-ben kell felparaméterezni, ami a laikus usernek pain in the ass kategória, ezért a Handbrake grafikus felületet nyújt hozzá, hogy rendesen kikattintgathatók és listából legörgethetőek, kiválaszthatóak legyenek a konvertálási paraméterek, vannak benne előre legyártott sztenderd konvertálási profilok is.
Az Avidemux sem rossz, de nem ismer túl sokféle formátumot, a Shuttert nem ismerem, vagyis nekem régről az rémlik, hogy egy screenshotkészítő alkalmazás, de lehet csak én keverem össze valamivel.
A Handbraket, vagy önmagában az FFmpeg-et mindenképp érdemes megtanulni, mert mint írtam, multiplatformosak, és igazi svájcibicskái a konvertálásnak, egyszer megtanulod, utána minden OS alatt le lesz tudva minden konvertálási gondod egy egész életre.
Új hozzászólás Aktív témák
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
- HP Elite x2 1012 G1,12",FHD+ ,m5-6Y54,8GB,256GB,WIN10, LTE
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest