Hirdetés
- Gyorsuló Arc meghajtót prezentált az Intel
- Feje tetejére állt a felskálázóverseny a Resident Evil Requiemben
- Új gigakonzorcium erősítené meg az ARM szoftveres hátterét
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
Én a Handbrake-et ajánlom, multiplatformos, van Windows, MacOS, Android, stb. alá is. Az elsőnek ajánlott FFmpeg-et használja. Csak amíg az FFmpeg powerusereknek van, CLI-ben kell felparaméterezni, ami a laikus usernek pain in the ass kategória, ezért a Handbrake grafikus felületet nyújt hozzá, hogy rendesen kikattintgathatók és listából legörgethetőek, kiválaszthatóak legyenek a konvertálási paraméterek, vannak benne előre legyártott sztenderd konvertálási profilok is.
Az Avidemux sem rossz, de nem ismer túl sokféle formátumot, a Shuttert nem ismerem, vagyis nekem régről az rémlik, hogy egy screenshotkészítő alkalmazás, de lehet csak én keverem össze valamivel.
A Handbraket, vagy önmagában az FFmpeg-et mindenképp érdemes megtanulni, mert mint írtam, multiplatformosak, és igazi svájcibicskái a konvertálásnak, egyszer megtanulod, utána minden OS alatt le lesz tudva minden konvertálási gondod egy egész életre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 mini 256GB Pink használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11850H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W11
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 128-256SSD I HDMI I 14" HD+ I W10 I Garancia!
- iking.hu Apple iPhone 15 128GB Blue használt, karcmentes 86% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest