- Milyen notebookot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- DUNE médialejátszók topicja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Google Chromecast topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
ubyegon2 #9832 üzenetére
KDE meg Gnome alatt is van beépített, grafikus archívumkezelő. De szerintem nem olyan kényelmes tömörített fájlokhoz mindig egy plusz 3rd party progit elindítgatni, meg lesz egy 100. ablak is a háttérben. Ezért szeretem ezt is Commanderben megoldani, és úgy lehet őket kezelni, ahogy a tömörítetlen fájlokat, ez pedig nagyon kényelmes. Ezzel szegény Cinmanó sem tud önmagában versenyezni, de tiszta mák, hogy a Gtk-s Double Commandert az alá is simán felteheted.
Nekem ezek az Intéző-szintű fájlkezelők (Nautilus, Nemo, stb.) meg archívumkezelők nem tudják kiváltani a rendes commandert, mindegy milyen addonokat pakolsz rájuk, meg hány paneles megjelenítést támogatnak. Sose lesznek olyan kényelmesek.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged