- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- DUNE médialejátszók topicja
- Philips LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
ubyegon2 #9832 üzenetére
KDE meg Gnome alatt is van beépített, grafikus archívumkezelő. De szerintem nem olyan kényelmes tömörített fájlokhoz mindig egy plusz 3rd party progit elindítgatni, meg lesz egy 100. ablak is a háttérben. Ezért szeretem ezt is Commanderben megoldani, és úgy lehet őket kezelni, ahogy a tömörítetlen fájlokat, ez pedig nagyon kényelmes. Ezzel szegény Cinmanó sem tud önmagában versenyezni, de tiszta mák, hogy a Gtk-s Double Commandert az alá is simán felteheted.
Nekem ezek az Intéző-szintű fájlkezelők (Nautilus, Nemo, stb.) meg archívumkezelők nem tudják kiváltani a rendes commandert, mindegy milyen addonokat pakolsz rájuk, meg hány paneles megjelenítést támogatnak. Sose lesznek olyan kényelmesek.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Háztartási gépek
- Építő/felújító topik
- Lexus, Toyota topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest