- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple MacBook
- 3D nyomtatás
- Notebook hibák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gaming notebook topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
ubyegon2
üzenetére
KDE meg Gnome alatt is van beépített, grafikus archívumkezelő. De szerintem nem olyan kényelmes tömörített fájlokhoz mindig egy plusz 3rd party progit elindítgatni, meg lesz egy 100. ablak is a háttérben. Ezért szeretem ezt is Commanderben megoldani, és úgy lehet őket kezelni, ahogy a tömörítetlen fájlokat, ez pedig nagyon kényelmes. Ezzel szegény Cinmanó sem tud önmagában versenyezni, de tiszta mák, hogy a Gtk-s Double Commandert az alá is simán felteheted.
Nekem ezek az Intéző-szintű fájlkezelők (Nautilus, Nemo, stb.) meg archívumkezelők nem tudják kiváltani a rendes commandert, mindegy milyen addonokat pakolsz rájuk, meg hány paneles megjelenítést támogatnak. Sose lesznek olyan kényelmesek.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Elektromos autók - motorok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Részesedést vásárol az Intelben a Softbank
- Call of Duty: Black Ops 7
- Battlefield 6
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E752 - i5-3GEN I 8GB I 320-500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest

Rowon