-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Véreshurka #12303 üzenetére
Igazán nincs mit!
Amiken így az elején átbukdácsolsz, próbáld úgy tárolni, hogy kicsit mindig előtérben legyen fejben és ahogy telik az idő, egyre több apróságon átjutsz, lassan kezded majd látni a logikus felépítést a rendszerben. Saját szintemen nekem is így ment eleinte, kár, hogy pár éve már csak stagnál(na), ha nem változott volna qrva sokat minden, mióta először nekiestem. Mondjuk a rendszer így is elvan, bekapcs gombot megtalálom, pár terminalparancs benne van a historyban.....
Ja igen, akartam is említeni, hogy itt is nyugodtan felteheted az általános kérdéseidet, de jobban jársz a Kezdővel, ott jóval többen megfordulnak.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest