Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Milyen monitort vegyek?
- Apple MacBook
- A VBIOS az oka a Radeon RX 9070 és az X99-es alaplapok inkompatibilitásának
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Véreshurka #12303 üzenetére
Igazán nincs mit!
Amiken így az elején átbukdácsolsz, próbáld úgy tárolni, hogy kicsit mindig előtérben legyen fejben és ahogy telik az idő, egyre több apróságon átjutsz, lassan kezded majd látni a logikus felépítést a rendszerben. Saját szintemen nekem is így ment eleinte, kár, hogy pár éve már csak stagnál(na), ha nem változott volna qrva sokat minden, mióta először nekiestem. Mondjuk a rendszer így is elvan, bekapcs gombot megtalálom, pár terminalparancs benne van a historyban.....
Ja igen, akartam is említeni, hogy itt is nyugodtan felteheted az általános kérdéseidet, de jobban jársz a Kezdővel, ott jóval többen megfordulnak.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- 3D nyomtatás
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Milyen monitort vegyek?
- Apple MacBook
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- sziku69: Szólánc.
- A VBIOS az oka a Radeon RX 9070 és az X99-es alaplapok inkompatibilitásának
- Milyen egeret válasszak?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman N4 Plus FSP 400W
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest