-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dani_kp #9889 üzenetére
Linux Mint 19 Cinnamon 64 bit
Ez mond valamit valóban! (pont erre kérdeztem rá)
Szerencsés választás, mert ez hasonlít leginkább a Win7-re, így a válasz az előző kérdésedre igen, lehet a panelről indítani a programokat, ahogy azt megszoktad Windows7-en.
Bocs, meg sem néztem az adatlapodat, mert szinte senki nem tölti ki, már ehhez szoktam!
Erről az SSD-ről életemben nem hallottam, micron vezérlősről már igen.
Nem hiszem, hogy annyira régi tipus lenne, de ha van az Összefoglalóban még SSD-s cikk, akkor az abban lévő ellenőrző parancsokat lefuttathatod.
Ismerkedj a rendszerrel és bármi kérdésed felmerül, csak írj nyugodtan!
(szerintem a legjobb választás, a Mint Cinnamon)
Ja bocs, az ikonok tálcára rakása......
Menüre kattintva a kategóriákon belüli programok ikonjára jobbgombos katt és kiválasztod a
Hozzáadás a panelhoz
sort.
Ha saját tárolóból telepítesz valamit, az is bekerül ide a Menübe, így ki tudod rakni az ikonját. (nem minden, de ezt még ne vegyük most terítékre)
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W Zalman
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest