- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- SSD kibeszélő
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- Milyen széket vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen házat vegyek?
- Hobby elektronika
- UHD filmek lejátszása
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dani_kp
addikt
válasz
ubyegon2 #9890 üzenetére
Még ezer éve vettem itt ph-n ezt az ssd-t, szóval többel nem tudok szolgálni. Mondjuk elég gyors a rendszer, hamar be is tölt szóval, akár így is maradhat, de majd utánajárok, ha lesz időm.
Erre a linux-ra való átállás már 2 éve megfogalmazódott bennem, de csak most jutottam odáig, hogy fel is telepítsem.
Szerettem a win7-et, de eljárt felette az idő, illetve nem is volt már támogatva sem. Játékot egy ideje, amúgy is felfüggesztettem a gyerek miatt, és jó darabig, nincs is tervbe véve, főleg, hogy most vettünk kertes házat is. Szóval nem volt indokolt, hogy maradjak a win-nél, főleg nem, hogy 50 ropi körül van win10.
Sikerült is hozzáadni, köszönöm szépen. Még egy kicsit tanulmányozom, aztán az asszony is kap egy gyorstalpalót
.
#9891 ubyegon2:
A TRIM ellenőrző parancsot is lefuttathatod, az sose árt és ha van swap-od,......swappinest akartam említeni, de látom van külön HDD is. Csináltál swap-ot? (ha nem, az lenne a legjobb amúgy)
Kifejted bővebben, vagy dobsz egy linket. Régről valami mount-olás emlékszik.
Pl.: most ha megnyitom a vlc-t és fájl akarod hozzá adni, akkor nem is mutatja a listán a samu hdd-t, gondolom ezzel kapcsolatos a dolog. Remélem formázni nem kell, mert direkt, azért vettem az ssd-t, hogy az évek alat összegyűjtött dolgokat (családi képek és filmek) ne kelljen mindig lementeni. -
válasz
ubyegon2 #9890 üzenetére
kifutottam az időből
Az SSD-nél elég az alignálást ellenőrizned, bár minimális az esélye, hogy XP volt rajta, mert az CHS-t használ talán...
A TRIM ellenőrző parancsot is lefuttathatod, az sose árt és ha van swap-od,......swappinest akartam említeni, de látom van külön HDD is. Csináltál swap-ot? (ha nem, az lenne a legjobb amúgy)
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Renault, Dacia topik
- Gyúrósok ide!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- SSD kibeszélő
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest