- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Gaming notebook topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
*King Unique, *Supernova8, *growler
Van egy PC is Win7-el és MS Office-al, ami rendesen működik. A munka túlnyomó részét azon végzik. Ezt egyelőre nem kell piszkálni, úgy néz ki. A másik noti még nem volt megnézve liszenc ügyben, azt is akkor piszkáljuk, ha azon is ilyen mennyiségis Win10 van.
A fő mondanivalóm az lett volna, hogy nem csak az a jellemző, hogy menekülnek az átlag userek a Linux hallatán vagy pár napi használat után. Itt egyértelműen pozitív reakciók voltak már a rendszer bemutatásakor ( más fél órát töltöttünk vele ). Ez csak megerősítést nyert a további használat során.
A jóárasított, e-bayes és egyéb nem az általános liszencelési áraknak megfelelő példányokat nem szoktam ajánlani senkinek. Megemlíteni szoktam, de annak én nem járok utána és nem is segítek a beszerzésben. Csak a standard OEM és dobozos verziók áraira szoktam utalni és azok beszerzési lehetőségeire.A Win10-Linux dualboot telepítéseket sem javaslom és nem is csinálom átlag usereknek. Számtalan eset van amikor a Win10 update után elkeféli a Grubot és hadd ne soroljam a többi nyalánkságot. Ezekre már nincs kapacitásom és nem is akarok ezzel foglalkozni.
Ez már nem átlag user felhasználás szerintem és ennek folyamatosan képben kell lenni a folyton változó problémáival, innen meg már nem kellek, ha a linuxot vagy a 10-et újra kell húzni.Az elindulásban szivesen segítek és az alternatívák felsorolásában. A két rendszer alapvető különbségeinek az érthető bemutatásában. De a hosszútávú kézfogással történő használatra nincs kapacitásom. És ne feledjük, jelen esetben nem magán ember otthoni gépéről van szó, hanem egy szervezet eszközéről, csak nincs semmilyen üzemeltető infrastruktúra mögöttük.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest