Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
spanyoll
addikt
válasz
ubyegon2
üzenetére
Igazából én semmit nem raktam fel, hanem megkértem a céges IT-st, hogy segítsen, mert hiába szenvedtem, nem tudtam feltenni dual boottal. Acer alatt valamit mókolni kellett, sírt a mint, hogy uefi alatt nem lesz jó a dolog, én meg addig variáltam a bootsorrenddel és a legacykkal, hogy a win se indult már el és a mint se rakódott fel.
Amúgy meg sok leírásra nincs szükségem, úgyis csak akkor keresgélek majd ha valamit be kell állítani. Böngészéshez nem kell nagyon beállítani semmit, fotós utómunkára leszedtem már pár progit, azokat kell szoknom, aztán viszonlátás'.
Aki ennyire end user szinten használja mint én (felhasználók 90+%-a?) simán használhatnának ilyeneket, mert hát mint látom nem harap.
@movax: Köszi, de annyira nem izgulok ezen. Amennyit nyomkodom akkor nem zavar, meg betűtípusokra nem adok annyira. Webes felületem mailezésnél meg főleg mindegy gondolom, de max felrakom amiket írtál.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Gumi és felni topik
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- VR topik
- Automata kávégépek
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB Lian Li Lancool 217 fehér CM 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Rowon