- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- ASUS notebook topic
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3D nyomtatás
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
J.C.G.
aktív tag
válasz
ubyegon2 #9145 üzenetére
Megtaláltam a nekem valót a conky-manager személyében. Szép is és mindent tud amire szükségem van. Köszönet az ajánlásért! Viszont nem tudom mit nyitottam meg ami a képen is látható, de bezárni se tudom. Sőt törölni szeretném inkább.
Arra gondoltam, sose árt ha kéznél van egy telepítő. Az új rendszeren csináltam és így nem tudtam rá filmek mappát készíteni, ezért töröltem. Megoldható egy Live és utána mappa létrehozása, filmek másolása és win rendszer is ismerje? Ha elmegyek itthonról vinnék filmeket magammal. Nem szeretnék 2 pendrive-ot tartani ezért. Nincs semmi rádugva usb porton ezen és egy DAC-on kívül. Amúgy jól működik a pendrive most is.
Most már tudom mi az a Nemo, rákerestem a szoftver áruházban és megnyitottam.Kint van a panelen és fájlok felirata van, ha az egeret fölé viszem. Ott a könyvtárfában nincs lehetőség jobb klikk után rendszergazdaként megnyitni.
Megnyitás
új lapon
új ablakban
könyvjelző hozzáadása
formázás
kiadás
tulajdonságok lehetőségei adottak. Csak linux és win7 rendszeren használom és fat32-re van formázva jelenleg. (32GB)
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Microsoft Excel topic
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- TCL LCD és LED TV-k
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Napirajz könyv
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest