- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Notebook hibák
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Steam Deck
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foose
addikt
Sziasztok! Most van egy kis időm,szeretném rendberakni a vinyót. Lehet emlékeztek rá,Xubuntu-t használtam,de megtaláltam a linux mint-et,fel is raktam,de javaslatokra hallgatva 15GB partíció lett csinálva neki. Na most,nekem azóta alig van már hely rajta,gondolom mert alapértelmezetten minden oda települt. A képen látszik,van egy közel 300GB-os darab a vinyón,ez elvileg home. (/dev/sda5) Az sda1 a xubuntu,de ha jól sejtem,azon van a grub is. Na most,az sda5-ön van egy 40GB-os letöltések mappa,ezt szeretném menekíteni valahogy,és ha van rá mód,valahogy összevonni az sda7-el,ami most linux mint. Javaslat?
[kép]
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged