Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kompakt vízhűtés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HP notebook topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
IstvánLászló
őstag
A lényeg fönt a jobb oldalon beleolvastam a topik szélén, most is látható jobb oldalon hírként hogy: Megjelent a Linux Mint 17.3-as disztribúció.
A Téma összefoglaló tényleg szuper de képtelenség, mindet át is olvasni és igazad is van abban hogy mindent nem olvastam el.....
A lényeg én teli vidámsággal és segítő jó szándékkal gondoltam hogy itt jó hírrel jövök ide hozzátok is.
A disztribúció oldalán a friss kommentek is látva írtam is a híreket, mert más fórumon kommentelek és sohasem mondták hogy hír értékileg gyakorlatilag nulla is vagyok.
A Linux ottani fórumán a kulturált modor a természetes és bírom a kritikát is.....
Az itteni Linux és más fórumokon is kulturált modor a természetes......
A legfontosabb tényező szeretem és kedvelem itt a PH-t.
A fórumokat is amik témák engem is érdekelnek és olvasom is őket és segítek ha tudok de nem ártok ezzel senkinek......
A lényeg amit írtam most minden rosszhiszemű gondolat nélkül és sértődés-nélkül mondtam.
Zárom a soraimat mindenkinek sok sok sikert és örömöt kívánok Linux témában.
Üdv, István
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3381, 96% Akkumulátor
- HPE Aruba switch, 48 port, Layer 3, PoE+
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest