Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Apple asztali gépek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Gaming notebook topik
- Fujifilm X
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
lev258
veterán
válasz
King Unique
üzenetére
Igen. Ráállsz arra a partícióra és a fájlrendszer kiválasztásánál van EFI partíció opció. Formázni nem kell.
Én csak ismételni tudom magam. Egy rendszer telepítését tekintve nincs különbség Windows/Linux/OSX között. Persze lehetnek egyedi körülmények, pl. a az OSX boot manager-e vagy hasonlók. De ezek mind egy későbbi szakaszban kapcsolódnak be a folyamatba.
Egyébként még annyit, hogy én még sosem raktam a rendszerbetöltőt partícióra, mindig a lemezre. EFI-s telepítésnél is. Csak azért mondom, mert tudom, hogy te sokszor az EasyBCD-s megoldást preferálod.
Nálad mondjuk nem tudom elképzelni, de kolléga járt már úgy, hogy későn kezdte nyomogatni az F2-t, olyankor, amikor már a Grub töltődött.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Autós topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- XPEnology
- Megérkezett a Huawei eddigi legkomolyabb futóórája
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Egyedi ékszerdobozka
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4692, 92% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rowon