-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
Linuxoknál nem mélyedtem bele, de ott korábban a Secure Boot támogatása is problémás volt. Nem kell semmit manuálisan bütykölni, ha Windows alól a Rufus nem csinálja meg jól, akkor kb. semmi. Persze azt nem tudom, hogy a pendrive és az ISO ok-e (nem mókolt)? Illetve, ha jó opciót választottál és bebootol rendesen, akkor vsz jól írta ki. Ha restart után elhasal, akkor ott lehet más probléma lesz. Amivel kapcsolatban pedig az itteni topikjában kéne érdeklődni, illetve akár a javítást is meg lehetne próbálni a telepítővel.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Fotók, videók mobillal
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Lexus, Toyota topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- Elfelejtettem a film címét
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Apple iPhone SE 2020 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest