-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
misimagaki
aktív tag
Sziasztok!
Pár hete én kérdeztem, hogy telepíthetem.e a rendszert pendrive-ra - HTPC-t terveztem vele.
Azóta a visszajelzéseitek hatására vettem egy 32 GB-is SSD az aprón. Amire tesztképpen feltelepítettem,egy AMD rendszerű notebookon a Linux Mint oldaláról letöltött remastered Cinnamon rendszert by Tomi37. Benne volt minden amire szükségem volt (torrent, kodi stb.) lustaság fél egészség.Utána hirtelen felindulásból bedugtam a HTPC-mbe, amiben egy Asrock E350m/USB3 lap van. Minden gond nélkül elindult a notin telepített rendszer - gondolom azért mert az is AMD-s rendszer.
Nem láttam rajta, hogy gondot okozott volna neki a hardver váltás...
Maradhat ez így vagy inkább telepítsem újra?Van még néhány kérdésem, aminek a megoldásában nem tudom merre induljak:
- szükségem lenne egy megoldásra, ami megadott időben lekapcsolja a rendszert, mint win alatt a SwitchOff pl.
- Linux Mint altt leállíthatók a merevlemezek, ha nincsenek használatban? Win alatt leáll, majd valamiért időnként felpörgeti.
- ftp szerver gondolom tiszta ügy, akár FileZilla is lehet, jól gondolom?
- linuxra is van Kodi Launcher?Üdv,
magakimisi
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged