- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- DUNE médialejátszók topicja
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
misimagaki
aktív tag
Sziasztok!
Pár hete én kérdeztem, hogy telepíthetem.e a rendszert pendrive-ra - HTPC-t terveztem vele.
Azóta a visszajelzéseitek hatására vettem egy 32 GB-is SSD az aprón. Amire tesztképpen feltelepítettem,egy AMD rendszerű notebookon a Linux Mint oldaláról letöltött remastered Cinnamon rendszert by Tomi37. Benne volt minden amire szükségem volt (torrent, kodi stb.) lustaság fél egészség.Utána hirtelen felindulásból bedugtam a HTPC-mbe, amiben egy Asrock E350m/USB3 lap van. Minden gond nélkül elindult a notin telepített rendszer - gondolom azért mert az is AMD-s rendszer.
Nem láttam rajta, hogy gondot okozott volna neki a hardver váltás...
Maradhat ez így vagy inkább telepítsem újra?Van még néhány kérdésem, aminek a megoldásában nem tudom merre induljak:
- szükségem lenne egy megoldásra, ami megadott időben lekapcsolja a rendszert, mint win alatt a SwitchOff pl.
- Linux Mint altt leállíthatók a merevlemezek, ha nincsenek használatban? Win alatt leáll, majd valamiért időnként felpörgeti.
- ftp szerver gondolom tiszta ügy, akár FileZilla is lehet, jól gondolom?
- linuxra is van Kodi Launcher?Üdv,
magakimisi
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Trollok komolyan
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gitáros topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- EA Sports WRC '23
- Kuponkunyeráló
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest