Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
totyax
aktív tag
Közben rájöttem... van az indítópultnak egy másik oldala is.
Ha kiléptem a a Mobloquer-ből, és megnyomtam a "futó alkalmazások megjegyzése" gombot, akkor nem indult el automatikusan, tehát előzőleg valamikor csinálhattam egy mentést. Ami fel sem tűnhetett, mert ezek szerint a lista rejtett hogy mit is mentettünk el. Azért ennyire nem kéne egyszerűsíteni szerintem.
A lényeg hogy a "láthatatlan listából" törölve a Mobloquer-t, majd az indítópulthoz hozzáadva tudom indítani kis méretben a megadott paraméterrel. Viszont ha megint a "futó alkalmazások megjegyzése" gombot nyomom, megint kétszer indul el
Dehát nem nyomkodom akkor. Kíváncsi leszek azért hol lehet ezt a láthatatlan listát megnézni és módosítani 
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Milyen monitort vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Parfüm topik
- Asztrofotózás
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913, 100% Akkumulátor
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Samsung Galaxy S23 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Dehát nem nyomkodom akkor. Kíváncsi leszek azért hol lehet ezt a láthatatlan listát megnézni és módosítani
Rowon