Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Philips LCD és LED TV-k
- Lefőtt a júliusi hardverpárlat
- Milyen egeret válasszak?
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vágom a fenét! Egyszerűen nem foglalkozom vele
Értem én, ide akartam eljutni pontosan és erre írtam, hogy így azért felelőtlenség másnak is azt javallani, hogy ne foglalkozzon vele! Igaz, másikat még akkor is vehet, ha gond van.
(elárulom most titokban, hogy van akinek anyagilag nem úgy megy, hogy majdveszekmásikat, tán emiatt próbálják óvni a kis butusok?)
Viszont ezek szerint nem tartod már tartósabbnak az újakat.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Téma tudnivalók
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Üzleti előfizetők hirdetései
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest