-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mtbsrác
senior tag
Kérdés!
Ezzel a nyűveteg blueman nevü kis progi miért nem akar működni?
Azaz működik látja a telefont és párosítva is van s mindent úgy állítottam be mint ahogy volt, eddig a 17.2-es mint-en. Most hogy feltettem a 17.3-ast az istenért sem tudok küldeni file-t telóról a gépre, csak a szgépről a telefonra. Régi minten faja volt minden. Komolyan ami jó ezt mindent elcseszikAz ablakkezelőt nemtudom a szélén indítani csakis beljebb nyílik meg nem ott ahol én állítom, ill szgép indításnál állandóan középre vágja be és nem szélre.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest