- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Hobby elektronika
- Home server / házi szerver építése
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Egér probléma
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Milyen videókártyát?
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Kompakt vízhűtés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
Geripapa #3954 üzenetére
Ahogy mások is írták, a PDF -> HTML konverzió zűrös. Nem vagyok benne biztos, hogy más oprendszereken támogatja a LibreOffice, nem a PDF szerkesztés a fő profilja. Foxit-nak van PDF editora, azt hiszem fizetős, és van 30 napos kipróbálás. Személy szerint még nem használtam soha, de ha van olyan szintű, mint az olvasójuk, akkor nem lesz vele gond. Itt van valami kis leírás, hogy hogyan működik a dolog [link]. Vannak online PDF converterek is, én pl EPUB -> PDF-et szoktam használni, mert nincs normális EPUB olvasóm, egyiknél sem működik rendesen a könyvjelzőzés, meg szeretem látni, hogy hányadik oldalon tartok. Na nekem az online változatok ezekből egyáltalán nem jöttek be, Callibre, ami segített. Szóval nem tudom ajánlani őket a PDF -> HTML konverziónál sem. Callibre-t is megpróbálhatod, elvileg az is tud ilyesmit. [link]
szerk:
Hmm kipróbáltam, tényleg tud HTML-t exportálni LibreOffice Win7 alól. Érdemes lenne jelentened a hibát a LibreOffice fejlesztőinek, valszeg ők rontottak el valamit, és azért nem működik a dolog Linux alól.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Építő/felújító topik
- Hobby elektronika
- Nintendo Switch
- Home server / házi szerver építése
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Kempingezés és sátrazás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Szólánc.
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Macbook White 13" unibody
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest