- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen notebookot vegyek?
- Gaming notebook topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Milyen processzort vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
Geripapa #3954 üzenetére
Ahogy mások is írták, a PDF -> HTML konverzió zűrös. Nem vagyok benne biztos, hogy más oprendszereken támogatja a LibreOffice, nem a PDF szerkesztés a fő profilja. Foxit-nak van PDF editora, azt hiszem fizetős, és van 30 napos kipróbálás. Személy szerint még nem használtam soha, de ha van olyan szintű, mint az olvasójuk, akkor nem lesz vele gond. Itt van valami kis leírás, hogy hogyan működik a dolog [link]. Vannak online PDF converterek is, én pl EPUB -> PDF-et szoktam használni, mert nincs normális EPUB olvasóm, egyiknél sem működik rendesen a könyvjelzőzés, meg szeretem látni, hogy hányadik oldalon tartok. Na nekem az online változatok ezekből egyáltalán nem jöttek be, Callibre, ami segített. Szóval nem tudom ajánlani őket a PDF -> HTML konverziónál sem. Callibre-t is megpróbálhatod, elvileg az is tud ilyesmit. [link]
szerk:
Hmm kipróbáltam, tényleg tud HTML-t exportálni LibreOffice Win7 alól. Érdemes lenne jelentened a hibát a LibreOffice fejlesztőinek, valszeg ők rontottak el valamit, és azért nem működik a dolog Linux alól.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Battlefield 6
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Milyen notebookot vegyek?
- Gaming notebook topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- AMD GAMER Setup! Rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest