-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
syler123
veterán
válasz
ubyegon2 #3332 üzenetére
Jah hogy úgy, sorry
Észre sem vettem. Ezt passzolom. Amit írtam azért írtam mert legutóbb én is néztem nagyot, hogy fel lehet úgy tolni a firefox lapját, hogy közben lent is aktív, csak az olvasható rész lesz kisebb.
lolka1980: miközben írod, akkor is csak ez látszik? Próbálj meg bemásolni valamit, hogy akkor is ilyen-e. Ha csak most tetted fel a rendszer, akkor frissítéskezelőben frissítsd egyet, nekem a Firefox is frissült, hátha. Ez valami bug lehet, kétlem hogy ezt beállítással orvosolni lehet, max törölni és újrarakni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest