Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tommy1982
tag
Elsőnek ez alapján csináltam meg a telepítést, de nem volt jó, az alaplap Legacy-ban látta, ezért kicsit módosítottam rajta, az UEFI partíciót fat32-re formáztam (bár ez inkább csak Win dual bootnál lényeges) és legacy boot helyett sima boot flag kell.
A hibákat már HDD-n is dobálta bootoláskor, de mivel egy öreg Toshiba bad sectoros laptop HDD volt, ezért inkább csinátam egy új telepítést SSD-re. Közben a vinyót megnéztem Hdat-al, de semmi hiba
Alaplapom ASUS J1800I-C 4 giga RAM-al.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- SSD kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Synology NAS
- Spórolós topik
- Milyen videókártyát?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- Autós kamera eladó
- Gamer billentyűzetek /Asus ROG/SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/DE/EN/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Rowon