-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
kurion
senior tag
Na telepítés után voltak gondok, lett egy grub error, ezt helyre álíltottam boot Repairral live CD-ről, ezek után csak a Win bootolt be. Utána újraraktam a Mint-et bár még mindig csak a windows bootolt be utána de a Live végre látta a Mint köteteit(a windowsét nem nyitotta meg)
Csináltam még egy repairt, ekkor Bootban csak a Mint volt ott és nem fért hozzá az NTFS particiókhoz hivathozva a hibernálás vagy más nem teljes leállásból adódó problémra. Egy sudo update-grub parancs után ami kiírta hogy talált win 8 loadert ismét futtattam a repairt és végül működik
Remélem nem gond a sok bénázás, de nagyon akartam ezt a rendszert és hát addig keresgéltem amíg fel nem ment úgy ahogy én akartam
remélem innen már menni fog mint a karikacsapás.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged