Hirdetés
- Nosztalgikus húrokat pendít meg a Qwertykeys legújabb, szürreális ajánlata
- Az AMD X870 platform meghódítására tör a Sapphire alaplapos divíziója
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Ilyen blokkot sem láttunk még készre szerelt vízhűtésnél
- Kinyírta a Netflix a telefonos tükrözést
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
ElGatto
aktív tag
Hali!
Elméletileg feltettem ezt a 3.18-as kernelt, de bakker nem lett változás. Firefox alatt kicsi képernyőben szaggat a videó ha kirakom teljes képernyőbe akkor pedig fehéren villódzik.
Azt mondjátok érdemes lenne megpróbálni a Mint Mate verzióját?
Vagy szimpatizálok a zorin os-el lehet azt is megnézem.
(Ja ubuntut is kipróbáltam ott sem ment normálisan....)Azt hol tudom megnézni előre, hogy van - e driver támogatás az adott linuxnál?
Sry még egy kérdés Fenyő írtad korábban, hogy elvileg minden disztribuciót simán testre lehet szabni. Erről van valami leírás kezdő felhasználóknak esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Apple Watch Ultra 2,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904, 100% Akksi
- 24 GB-os RTX 3090 OEM
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4120
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Rowon