- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fujifilm X
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Széles körben elérhető a Seagate HAMR merevlemezcsaládja
- OLED TV topic
- Milyen házat vegyek?
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
ltpalermo
csendes tag
sziasztok!
segítséget kérnék, problémáim vannak a mint 17.1-el.
először is nem mindig működik megfelelően a touchpad, de egér hiányában nem tudom megnézni h hardveres-e a probléma, vagy sem. egyre többször a bal gomb lenyomásakor jobb gombos kattintás történik, teljesen random.
a másik problémám h időzítve nem tudom kikapcsolni a gépet sem terminálból, sem az erre kitalált appletekből. olyan mintha kikapcsolna, a képernyő sötét, ventillátor nem pörög, semmi életjel, csak a bekapcsológomb folyamatosan villog és ha megnyomom akkor fejezi be a leállítást. így elég zavaró, mert sokszor hagynám futni a gépet amíg letölt valamit, de aztán bekapcsolásnál először mindig kikapcsol
nem tudom h a fenti problémák mennyire user error-ok, ha emlékeim nem csalnak a 17.1-re frissítés után jöttek elő, de nem vennék rá mérget.
nem vagyok hozzáértő linuxos, nincs egy éve h elkezdtem használni a mint-et, azóta semmi bajom vele (ill. egyszer történt hogy nem volt hajlandó többé betölteni az asztali környezetet, akkor jó vindózos megoldáshoz nyúlva újraraktam az egész rendszert), szóval csak használtam, nem ástam még magam bele komolyabban. de az újratelepítést most nem szeretném, mert nem is tartom jó megoldásnak minden apróbb esetben, meg időm/kedvem sincs szöszölni újra a beállításokkal. természetesen ha nincs más megoldás kénytelen leszek, gondolom van valamilyen mód, hogy legalább a beállítások egy részét megtartva rakjam fel újra.
előre is köszi bármilyen segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 25
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Eredeti játékok OFF topik
- LEGO klub
- BestBuy topik
- Kuponkunyeráló
- Fujifilm X
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest