-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemurea
aktív tag
Köszönöm a tippeket! Megvan az eredeti grub.cfg, visszaállítom és onnan indulok. Abban nem vagyok biztos, hogy a BIOS és a GRUB HDD-nek vagy USB-s memóriakártyának látja-e a pendrive-ot, gyanús a hdd, legalábbis BIOS-nál egy kategóriában van a tényleges merevlemezzel.
Amúgy csak én írtam át kézileg címkére, előtte UUID volt megadva, ami sokkal egzaktabb - de az eredmény ugyanaz volt.
A fentiektől függetlenül a busybox-ban a blkid-nek nem kellene mutatnia a lehetséges drive-okat? vagy sudo blkid-vel kellene próbálkoznom...?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- RÉSZLETRE , KAMATMENTES , BANKMENTES Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK3 FZ-55G6601BG Notebook
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Zalman T4 PLUS ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO X670-P R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900 XT 16GB ZALMAN Z1 Plus Asus 1000W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest