-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
derivalt #1742 üzenetére
"Régóta tudom hogy zseni vagyok egy mondatból egy szóból ki tudom emelni a lényeget "
Ne, ennek örülök, mert akkor csak kiszűröd az utóbbi hozzászólásainkból, hogy jelenleg nem kérünk a hathatós segítségedből! Jó,hogy röviden bemutattad képességeidet, így, ha valaki nem elégszik meg a MINT normál beállításaival, bizonyára kizárólag hozzád fog fordulni segítségért!
Azt javallom, hogy ha ekkora őstudással rendelkezel, vesd magad bele kicsit az LFS vagy a Gentoo rejtelmeibe, az inkább kihívás egy ilyen zseninek, a MINT- et jelenleg nagyanyám is könnyűszerrel kutyulássza, akár a rántást a pörgölt alatt.
Talán még az Archos srácokra is ráférne a segítség, sokan biztos eldobják az agyukat, ha megjelensz nekik!
(#1740) exchanger
Gabika néne tényleg igen okos asszonyka, nekem nagy kedvencem! Hogy mér'?
Cak!
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ Érintőkijelző 100% sRGB - 1 év garancia
- Dell Latitude 5410 i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest