- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen SSD-t vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hobby elektronika
- Házimozi belépő szinten
- Steam Deck
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szia,
Egyszerre egy asztali környezetet ideális telepíteni, legyen az bármilyen Linux. Mindegyik asztali környezet hozza a maga csomagjait, moduljait, amik különbözőképpen működnek. Én nem javaslom. Régebben azzal is voltak problémák, ha a GTK-ra megírt asztali környezeten Qt-s csomagokat használtál (és valószínűleg fordítva is). Manapság én ilyen grafikai bugokba nem futottam bele, de régebben volt rá példa. Szóval lényegében egy asztali környezeted legyen, az az ideális.kipróbáltam Live módban a 22.2 Zara Cinnamont, de nem tudtam beállítani a magyar nyelvet
Ha csak kipróbálod, de nem akarod telepíteni, akkor arra elég lehet a Distrosea is, amit itt találsz: https://distrosea.com/ Jó pár Linux disztrót ki lehet rajta próbálni, köztük van a Mint is. Live módban szvsz amúgy sem érdekes, hogy éppen milyen nyelven fut, ami fontos az az, hogy telepítéskor válaszd ki a magyar nyelvet és billentyűkiosztást, bár ezt elvileg utólag is lehet orvosolni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Assetto Corsa Rally
- Fogyjunk le!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Viccrovat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M32U Arm Edition 31,5 144Hz IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 27% - ÚJ - XFX Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Swift OC Videokártya! BeszámítOK
- Dell Precision 3571 i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 6 hónap garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rowon