Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Letisztultságra vágysz? Itt az ASUS legújabb miditornya
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi belépő szinten
- Androidos fejegységek
- Ettől lesz más a tévézés? Teszten a OneTV SoundBox
- Milyen TV-t vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- iPad topik
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dehogyis! Le ne szedd, annak semmi baja nincs, azért variáltak vele, mert a kiegészítőket nem gondozzák már régóta, de ha csak default használod, akkor teljesen jó az, én is azt szoktam meg ezer év alatt.
ilyenekre gondolok, mint amiket a
apt show synaptickimenet is ír:Suggests: dwww, deborphan, apt-xapian-index, tasksel, software-properties-gtk
Ezeket én például sose raktam fel hozzá, sőt a xapian-t anno le is kellett szedni, mert abnormális CPU használatot okozott.
A lényeg, hogy sem az apt csomagkezelővel, sem a synaptic frontendjével nincs semmi gond! Igaz, amit fentebb írtam, annyiban igaz, hogy synapticot inkább nézegetésre használom, csomagkezelésre meg az
apthelyett analaterminalos megoldást. Alapból többszálon tölt le meg kezeli az autoremove-ot is, nem kell azzal is külön foglalkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Letisztultságra vágysz? Itt az ASUS legújabb miditornya
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Formula-1 humoros
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- iPhone topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gitáros topic
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Samsung Galaxy S21 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Rowon