Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
CPT.Pirk #14610 üzenetére
Elég sokszor telepítettem mostanában, volt másik rendszer alatt készített új partició vagy törölt partició, amin disztró volt, mindig Legacy-ban telepítettem, az install helper particionáló részében mindig bejelöltem a formázás-t. Annyi szokott történni, hogy felugró ablak figyelmeztet, hogy UEFI-ben kéne telepítenem, de ezt ignorálom és települ/működik rendben utána.
Ahogy olvasom, elvileg magától kellene döntenie a telepítőnek az MBR / GPT kérdésben
Régebben választható volt, hogy Legacy/UEFI telepítést akarsz, de már ezt nem látom, nyilván ha MBR-t talál a kiírt telepítő eszközön lévő rendszer, akkor ahhoz társít...
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest