Hirdetés
- OnePlus Pad 3
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Gusztusos, 11 literes térfogatú Jonsbo ház jött a kompaktabb vasakat kedvelőknek
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
NeoPampalini
senior tag
Jó reggelt!
Tegnap volt egy NVidia driver frissítés 510-esre (470-ről) az update manager-en keresztül, nem sipákolt semmi semmit, aztán ma reggel csak 640x480-ban működik, és az istennek nem bírok ráerőszakolni se másik felbontást, se egy NV drivert. (GTX960-as kártya, driver-ben támogatott)
dmesg-ben "NVRM API mismatch", kernel module eltérésre panaszkodik.
Ezt értem, csak mi okozta ezt, és hogy tudom rendbeszedni?
Visszaváltottam Nouveau driver-re, reboot, legyalultam az összes NV drivert ("sudo apt purge nvidia* && sudo apt purge libnvidia*"), reboot, de innentől bármelyik drivert - akár 470-et, akár 510-et - telepítem, mindig a fenti hiba a vége.
Már itt woodoo-zom két órája, eredménytelenül, a szemem kifolyik ettől a retro felbontástól.
Van valami tuti tipp?
Ha jól gondolom, az NV kernel modult kellene eltüntetni, mert az egész azon bukik el, vagy valahogy upgrade-elni, mit tudom én, csak működjön.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- OnePlus Pad 3
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest