Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem fel sem raktad még a gyári drivert, iménti Illesztőprogram-kezelő képe legalábbis ezt mutatja.
Akkor merült fel bennem a kétely , amikor a handbrake-kel lekódoltam egy 3840x2160-as videót 1920x1080-as felbontásúra és 90 fokokba űzgélte bele a coretempet , mind a nyolc csövemet agyonhajszolta.
Ezek a video konvert műveletek adnak rendesen a gépnek, nyilván nem dVGA csinalta, nálam 104 fokon ment folyamatosan a HP Elitebook, amin nincs csak IGP, mondjuk pont ezeket a gépeket nem féltem ilyen terheléstől egyébként.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest