Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szotadi
üzenetére
No szép, ott nem is néztem mostanában, köszi! Tök véletlenül a linuxmint.hu oldalon láttam meg, mikor Ubuntu topikos wifis kérdéssel kapcsolatban odatévedtem, külön a magyar weboldalra se szoktam felnézni. Le is töltöttem gyorsan a bétát, régen ilyenkorra már fel is telepítettem volna...(#13386) K0zm0
Olyan oroszlánfejes nekem is van a telómon.
Ha lenne sync átjárhatóság a FF meg Brave között, talán notebookon is használnám. De így kötve vagyok teljesen FF-hoz.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- AKCIÓ! GIGABYTE RTX 3080 Gaming OC videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6500 / GTX 1050Ti / 8GB DDR4 / 240GB SSD
- iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4328, 100% AKKSI
- PEACH Laminálógép és vágógép (6 in 1 Laminator & Trimmer PBP350 A4)
- Lenovo 40B0 ThinkPad Thunderbolt 4 Workstation Dock (300W) (40B00300)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
No szép, ott nem is néztem mostanában, köszi! Tök véletlenül a linuxmint.hu oldalon láttam meg, mikor Ubuntu topikos wifis kérdéssel kapcsolatban odatévedtem, külön a magyar weboldalra se szoktam felnézni. Le is töltöttem gyorsan a bétát, régen ilyenkorra már fel is telepítettem volna...
Ha lenne sync átjárhatóság a FF meg Brave között, talán notebookon is használnám. De így kötve vagyok teljesen FF-hoz.
Rowon