Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dhampir
üzenetére
Üzleti gépeken azért tényleg kéne futnia mindennek, max az ilyen 10 év körülieknél még elég zagyván van megoldva az UEFI boot, de ez teljesen érthető, mivel akkoriban indult az EFI-zés, a HP-n volt is emiatt szemöldök fennakadásom, de ez nálam nem számít gondnak. MBR/Legacyval én speciel életem végéig ellennék.

Általában a sima Inteles, dedikált vGA nélküli gépek sima ügynek számítanak.
Anno én is azt olvastam notebookos kérdésre válaszként, hogy ha minden Intel benne, akkor nem lehet semmi gond. Most már AMD-vel sem, nVidiánál meg tudni kell, melyik zárt driver megy az adott VGA-hoz, az sem nagy ügy. De itt azért olvastam anomáliákat.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
- Új Asus Vivobook S16 Flip 2in1 WUXGA X360 Touch i9-13900H 14mag 16GB 1TB SSD Intel Iris XE Garancia
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Rowon