-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dhampir #13303 üzenetére
Üzleti gépeken azért tényleg kéne futnia mindennek, max az ilyen 10 év körülieknél még elég zagyván van megoldva az UEFI boot, de ez teljesen érthető, mivel akkoriban indult az EFI-zés, a HP-n volt is emiatt szemöldök fennakadásom, de ez nálam nem számít gondnak. MBR/Legacyval én speciel életem végéig ellennék.
Általában a sima Inteles, dedikált vGA nélküli gépek sima ügynek számítanak.
Anno én is azt olvastam notebookos kérdésre válaszként, hogy ha minden Intel benne, akkor nem lehet semmi gond. Most már AMD-vel sem, nVidiánál meg tudni kell, melyik zárt driver megy az adott VGA-hoz, az sem nagy ügy. De itt azért olvastam anomáliákat.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Óra topik
- 3D nyomtatás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OLED TV topic
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen monitort vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Battlefield 2042
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 18/256 GB Használt, szép állapotban 3 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest